Așa cum se speculase, Manda va fi înlocuit de deputata PSD, Oana Florea.

„Este bine să fie cineva din comisie, nu din afară pentru că ar trebui să învețe din mers. Evident, va fi de la PSD deoarece au majoritatea. Însă, oricine ar fi, dacă PSD nu-și schimbă mentalitatea și nu are altă abordare față de SRI, va fi rău. PSD are un comportament laș pentru că atacă o instituție militară care nu poate riposta. De fapt, au folosit și folosesc electoral serviciul”, a declarat, ieri, pentru EVZ, deputatul USR Lucian Viziteu.

”Cred că am acumulat suficient de multă experiență la nivelul Parlamentului. Cred că și oltenii și colegii mei din Dolj ar putea să fie reprezentați acolo, că am observat în ultimii ani de zile la nivelul Parlamentului European și cred că este nevoie de forțe proaspete acolo, de oameni hotărâți, care să se bată pentru România și să o pună înaintea oricăror alte interese.

Cred că sunt multe lucruri pe care și eu și alți colegi care o să mergem acolo le putem explica parlamentarilor europeni despre care este adevărul din România și cum e situția aici”, a spus Claudiu Manda.

Vezi și Instanța a decis! Guvernul Dăncilă, în stare de șoc. Iohannis a câștigat