Dezvăluiri de senzație despre legendarul Ilie Năstase. Deși se specula că acesta are o pensie extrem de mare pentru că este și general al Armatei Române, lucrurile nu stau deloc așa. Jurnalistul Dan Capatos a făcut o dezvăluire de senzație chiar la emisiunea sa, Xtra Night Show, de la Antena 1.

Ce pensie are Ilie Năstase

Jurnalistul a arătat cuponul de pensie al lui Ilie Năstase. Primul număr 1 mondial din tenisul masculin mondial are o pensie de mizerie. El a reușit în anul 1973 să fie primul jucător de tenis care a ocupat locul 1 în topul ATP, clasamentul mondial al jucătorilor de tenis.

Dan Capatos a povestit, în direct, că Ilie Năstase l-a sunat și i-a spus să dezvăluie în cadrul emisiunii cuponul de pensie, ce arăta negru pe alb ce sumă câștigă fostul mare tenismen din partea statului român. „Există oameni indignați că Ilie Năstase ia pensie mare. Nu știam de ce e supărat și m-a sunat. Și a zis <<băi Dănuțe, uite acum m-am dus să-mi iau pensia>>. Ca să vadă lumea, mi-a zis să îl dau la televizor. Scrie acolo MaPN, noiembrie 2019, deci pe luna aceasta, general maior în rezervă, câștigă 1.445 de lei. Nu mai contează că e general, e Ilie Năstase. Se oprește lumea la Paris pe stradă să facă poză cu el. Este prețuit de statul român cu suma asta, e o umilință. Și se trezesc unii că ia prea mult, nu e tare rău țara asta? M-a rugat să fac această clarificare.”, a declarat Dan Capatos, la Xtra Night Show.

Totuși Ilie Năstase nu are deloc probleme cu banii. Averea sa e de câteva zeci de milioane de euro. Ilie Năstase își permite să-i facă mai multe cadouri scumpe soției sale, Ioana Simion, în speranța că îi va intra, din nou, în grații. S-a spus că sunt la un pas de divorț, însă Ilie Năstase o va duce pe Ioana în vacanță în Turcia și Spania, iar de curând s-au mutat iar împreună și plănuiesc în detaliu escapadele romantice.