Alexandru Arșinel a ajuns de urgență la spital. Cunoscutul actor este din nou pe mâna medicilor. Care este starea lui de sănătate

Alexandru Arșinel a ajuns din nou pe mâna medicilor. Paparazzi de la spynews.ro l-au surprins pe cunoscutul actor în timp ce stătea pe un scaun în cadrul unei instituții medicale. De asemenea, fiul lui, Bogdan Arșinel, îi este alături în aceste momente.

Așa cum a notat și sursa anterior citată, nu se știu prea multe informații legate de starea lui de sănătate de acum și nici nu se știe dacă familia lui Alexandru Arșinel va dori să dea detalii despre acest aspect.

Alexandru Arșinel nu ar fi fost tratat cum se cuvinte la azil

La începutul acestei luni, au apărut informații potrivit cărora perioada petrecută la azilul de bătrâni nu i-a fost deloc benefică actorului. Alexandru Arșinel a ajuns la Spitalul Fundeni cu mari probleme la începutul lunii septembrie, iar familia a considerat că acesta are șanse să fie tratat cum trebuie doar la un spital privat.

Alexandru Arșinel a ajuns la Fundeni cu o infecție foarte puternică, iar medicii au ales un tratament cu antibiotice amplu. Chiar dacă a scăpat de problemele majore, medicii spun că nici acum pericolul nu a trecut complet.

„A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, au spus sursele cu ceva timp în urmă, potrivit Cancan.

Familia a luat decizia să-l mute

Acesta ar fi motivul principal pentru care cei doi băieți ai artistului ar fi decis să nu-l mai ducă la azilul de bătrâni, având în vedere că acolo nu a fost tratat așa cum ar ar trebui.

„Copiii lui nu-l vor mai duce, după externare, la acel cămin de bătrâni din Snagov, unde a stat aproape o lună. Ei l-au dus pentru un tratament la picioare, avea escare, și acolo beneficia de confort și de tratament. Însă, s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv, și le-a fost cam rușine să-l mai lase un timp acolo. După ce va fi externat, probabil că va fi adus acasă. Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată, fiind în continuare internat și aflându-se sub supraveghere medicală”, au mai spus sursele apropiate de acest subiect.