Carlo Pignoloni şi-a încheiat mandatul de trei ani, perioadă în care subsidiara română a Enel Green Power a crescut de la o companie de proiect la unul din cei mai mari jucători de pe piaţa regenerabilelor din ţară, cu o capacitate eoliană instalată de 269 MW, operaţională la sfârşitul lui 2011.

Francesco Lazzeri, noul director general va conduce operaţiunile companiei, reprezentând Enel Green Power România la cel mai înalt nivel în relaţia cu toate instituţiile relevante precum şi la evenimentele corporate din ţară.

Francesco Lazzeri lucrează în cadrul Enel din anul 2000, ocupând diverse poziţii în cadrul companiei. El a acumulat o experienţă valoroasă în domeniul principalelor tehnologii regenerabile (geotermală, hidro şi eoliană). Înainte de a fi numit director general al Enel Green Power România, Francesco Lazzeri a condus Departamentul Managerial al Serviciilor de Mentenanţă din cadrul ramurii geotermale a Enel Green Power din Italia, se menţionează în comunicatul companiei.

Lazzeri a urmat cursurile Universităţii din Pisa fiind specializat în Inginerie Mecanică,  absolvind cu cele mai mari calificative.