Emily Burghelea a postat pe pagina sa de Instagram poze care arată că aceasta a plecat din România. Concret, fosta asistentă TV a decis să plece într-o vacanță în Grecia împreună cu iubitul ei. Se pare că aceasta va rămâne în Grecia pentru o perioadă.

Pe lângă imaginile pe care le-a postat la story pe Instagram, aceasta a postat și o poză în care este surprinsă purtând un tricou cu inscripția ”Truth is expensive” (Adevărul este scump). Acest tricou face refeire la cele întâmplate cu conducerea Acces Direct. Alături de imagine, fosta asistentă TV a postat următorul mesaj: ” Dacă trebuie să plătesc că am spus adevărul … eu o să plătesc. Ne vedem în instanță.”

De ce a decis să plece din România

Se pare că plecare acesteia din România vine în contextul în care fosta asistentă TV a fost supusă mai multor presiuni. Potrivit spuselor ei, aceasta a primit amenințări cu moartea și i-a fost tăiat cablul de la televizor atunci când în platou se vorbea despre ea.

Salariul pe care îl primea de la Acces Direct

Mulți cred că salariu pe care Emily Burghelea îl primea de la emisiunea Acces Direct era unul uriaș. Totuși, lucrurile stau cu totul altfel. Lunar, aceasta avea un salariu de 3.000 de lei. De cele mai multe ori, invitații care veneau pentru o singură zi plecau acasă cu sume mai mari decât ce primea fosta asistentă TV.

Un fost coleg al acesteia a dezvăluit că Emily nu era asistentă TV pentru salariu, mai ales că părinții mereu au susținut-o financiar.