Acesta a devenit cunoscută datorită postului ei de asistentă în cadrul emisiunii Acces Direct. Deși s-ar putea crede că aceasta avea un salariu uriaș, lucrurile stau cu totul altfel.

Fosta asistentă TV primea de la Antena 1 un salariu de 3.000 de lei lunar. Se pare că aceasta primea mai puțini bani decât invitații emisiunii care plecau cu mai mulți bani într-o singură zi.

”Emily nu făcea pe asistenta pentru bani, acest aspect era prea puțin important pentru ea. I s-a spus de la început că postul de asistentă este o pistă de lansare pentru ea în lumea televiziunii, un domeniu la cre Emily a visat toată viața. Din câte știu eu, Emily nu depinde de acești bani, ea a fost mereu susținută de părinți”,a spus un fost coleg al acesteia, potrivit wowbiz.ro.

De ce a fost dată afară de la Acces Direct

Într-o postare de pe pagina personală de Instagram, Emily Burghelea a subliniat faptul că șefii de la ”Acces Direct” ar fi concediat-o din cauza unei petreceri care a avut loc în weekend-ul dinaintea evenimentului nefericit.

Se pare că la petrecerea erau invitați Vulpița și soțul ei Viorel. Totouși, asistenta Tv scoate la lumină mai multe aspecte. Aceasta susține că motivul invocat de șefii ei nu este unul real, deoarece aceasta a fost prezentă și în cadrul emisiunii de luni, chiar după așa zisa petrecere fără să fie vreo problemă.

“Asa cum v-am spus si ieri (n.r.: alaltăieri), am filmat un clip in care am aratat dovezile ce demonstreaza ca spun adevarul. Era normal ca cei de acolo sa incerce sa musamalizeze bataia si sa o faca pe Veronica sa taca cu orice pret. Au spus ca din cauza gratarului de sambata m-ar fi dat afara… dar, stai putin! Daca era asa, de ce am mai intrat in emisiune luni? Upppps! V-am prins cu matan-n sac!

Poate ca nu am reusit sa cuprind toate detaliile in vlog, poate nu este editat perfect, eu nu am o redactie intreaga in spate care sa gandeasca fiecare miscare… dar eu am ceva ce ei nu au. Am ADEVARUL de partea mea. Oamenii care au avut ochi sa vada au vazut, si au inteles. Nu va lasati pacaliti orice ar incerca sa spuna”, a scris Emily pe pagina de Instagram.