„În semn de mulțumire pentru cei 12 ani petrecuți împreună, am hotărât ca,pentru orice comandă realizată astăzi, să oferim 12% înapoi sub forma de Card Cadou pentru cumpărături viitoare pe eMAG”, declară Radu Apostolescu, vicepreședintele eMAG. Cardurile Cadou vor putea fi utilizate în perioada 17 ianuarie – 22 februarie 2014 și vor putea fi cumulate cu alte promoții sau reduceri.
Televizoarele, tabletele și telefoanele, în topul vânzărilor
La ora 09:00, pe site-ul eMAG se înregistrau 120.000 de vizite, de cinci ori mai multe comparativ cu o zi obișnuită. Valoarea totală a produselor comandate în primele două ore a fost de un milion de euro.
„Interesul ridicat pentru reducerile aniversare confirmă, totodată, și poziționarea comerțului online peste cel tradițional, tendință înregistrată și cu ocazia Black Friday. Argumentele sunt simple: prețuri mai bune, gamă mai mare de produse și promoții, servicii mai bune. Clienții pot comanda și primi fără bătăi de cap cadourile de Crăciun pentru cei dragi”, spune Radu Apostolescu.
Televizoarele, tabletele, telefoanele, jucăriile și polițele de Răspundere Civilă Auto(RCA)se află în topul celor mai comandate produse, astăzi, de la eMAG.