Pe listă se află şi Cornelia Adriana Şandru, consilieră a procurorului general Augustin Lazăr. Şeful statului a semnat astfel decretul privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, numită în funcţia de consilier al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, ca urmare a pensionării acesteia.  

 

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a mai semnat luni şi decretul privind eliberarea din funcţia de judecător a lui Achim Istrătescu, preşedintele Secţiei penale a Tribunalului Giurgiu, care s-a pensionat, la fel şi decretul privind eliberarea din funcţia de judecător cu grad de curte de apel la Tribunalul Dâmboviţa a Luminiţei Bălaşa. 

Tot pentru pensionare a fost semnat şi decretul privind eliberarea din funcţia de judecător la Curtea de Apel Ploieşti a Paulei-Cristina Brotac şi a Mariei Miriţoiu, din funcţia de judecător la Tribunalul Dâmboviţa. În plus, a fost semnat decretul privind eliberarea din funcţia de judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Roman a Luminiţei Bîrjovanu, pentru pensionare.

Lista completă poate fi consultată aici.