Fetița celor doi va fi creștinată vineri. După botez, invitații vor sărbători într-un restaurant de lux din Capitală. Elena Udrea a declarat că Traian Băsescu nu va fi nașul fetiței sale, în schimb, micuța va avea alte două perechi de nași. Este vorba despre niște prieteni apropiați ai cuplului.

Fostul ministru al Turismului a lipsit, astăzi, de la Curtea de Apel București. Aceasta a vut primul termen în dosarul în care este acuzată de trafic de influenţă şi spălare a banilor.

Udrea nu s-ar fi prezentat din cauza pregătirilor pentru botez.

“Da, m-am întors în România. Am renunțat de bunăvoie la statutul de refugiat în Costa Rica. Decizia am luat-o imediat după ce am fost eliberată în decembrie, dar au fost cauze obiective pentru care s-a întâmplat abia acum: finalizarea actelor fetiței mele Eva și închiderea procedurii de extrădare.

Am ales să cer protecție în Costa Rica în condițiile în care tocmai aflasem că sunt însărcinată iar evoluția în dosarul Gala Bute demonstra că este vorba de o execuție, nu de o judecată corectă, în baza legii. Am vrut astfel să îmi nasc copilul în siguranță, însă știți că am fost arestată când Eva avea 13 zile și doar faptul că Dumnezeu a vrut să o nasc mai devreme a făcut că ea să vină pe lume în libertate.

Dar așa cum am spus mereu, nu mi-am dorit niciodată să trăiesc în altă parte decât în țara mea și am așteptat cu nerăbdare momentul în care să mă pot întoarce.
Vreau să îmi cresc copilul Acasă, să o botez la biserica unde m-am rugat să devin mamă, cu familia mea și cei cu adevărat apropiați mie, alături de noi.
Referitor la procesele pe care încă le am în instanță, cred că mă voi apăra mai bine de aici decât de departe, împotriva abuzurilor care s-au făcut și în cazul meu”, a scris Elena Udrea pe Facebook