Elena Gheorghe este devastată! Doliu fără precedent. Este o durere uriașă

Cei care îi urmăresc activitatea în mediul online a Elenei Gheorghe au putu vedea ultimul mesaj al artistei în care anunță că bunica sa s-a stins din viață. Artista a menționat că bunica sa va rămâne mereu un exemplu de bunătate și blândețe.

„Drum lin spre cer, bunica mea draga! Ai fost si vei rămâne pentru mine un exemplu de bunătate si blândețe! Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în pace!”, a scris Elena Gheorghe pe Instagram.

Anul 2021 a fost plin de provocări pentru Elena Gheorghe

Artista a  povestit pe pagina sa de Instagram motivul pentru care a lipsit pentru o perioadă îndelungată de pe rețelele de socializare. Elena Gheorghe le-a mărturisit internauților că cei 11 membri ai familiei sale au fost infectați cu coronavirus și că aceștia au avut atât forme ușoare, cât și complicate. Aceasta a mai spus că a fost nevoită să stea alături de cei dragi și să aibă grijă de ei.

„N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost ‘asistenta’ de serviciu la mine acasă pentru patru oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți, dar și cu medici, asistenți și vă împărtășesc experiența mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțini din păcate, sunt foarte mulți”, a mărturisit Elena Gheorghe pe Instagram.

Familia artistei era să o piardă pe bătrână în 2020

Potrivit unui mesaj postat pe Elena Gheorghe pe pagina sa de Facebook, anul trecut, bunica artistei a trecut printr-o perioadă mai grea, moment în care toți au crezut că o să o piardă.

”La începutul acestui an era cât pe ce s-o pierdem pe bunica. Din punct de vedere medical erau foarte puţine şanse să trăiască însă Dumnezeu a făcut o minune şi ne-a mai lăsat-o să ne bucurăm de ea. Miracolul există şi prin rugăciune îl putem dobândi.

Astăzi bunica, adică străbunica lui Amelie, o învaţă cum să facă gogoşi. Nimic nu e mai frumos pe această lume decât să-i vezi pe ai tăi sănătoşi. Sănătate tuturor şi multe zâmbete! Încă puţin şi ne vom putea revedea! Va iubesc!”, a scris Elena Gheorghe pe Facebook la momentul respectiv.