Povestea a început în orașul Constanța, în aprilie 2017, atunci când a fost inaugurat primul magazin The Corner Shop, pe Blvd. Ferdinand colț cu Ecaterina Varga. Între timp au fost deschise și un al doilea magazin din Constanța, pe str. Petru Vulcan 108, și un magazin în stațiunea Neptun, pe str. Trandafirilor 10 dar și site-ul www.thecornershop.ro.

 

Vizita unui concept The Corner Shop îți dezvăluie eleganța unei galerii moderne menită să satisfacă și cele mai rafinate gusturi în materie de sortimente de alcool. Fie că vorbim despre sortimentele mai deosebite, sau despre cele obișnuite, The Corner Shop pune la dispoziție o multitudine de produse fără egal, o selecție atent aleasă de băuturi provenite din toate colțurile lumii, tradiționalul, rafinamentul și finețea împreunându-se deopotrivă.

 

The Corner Shop lansează provocarea de ați răsfăța simțurile,  clienții fiind invitați la degustări găzduite periodic. O vizită în magazin te va face să te simți mereu în centrul atenției, staff-ul prietenos și foarte bine pregătit este întotdeauna acolo pentru tine, pentru ați oferi consultanță pentru alegerea răsfățului gustui din sortimentele disponibile.

 

Mai mult decât atât, The Corner Shop este o soluție excelentă și în ceea ce privește așegerea furnizorului pentru evenimentele tale private, având un departament dedicat exclusiv pentru asta. Website-ul The Corner Shop, www.thecornershop.ro oferă posibilitatea de a comandarea online, urmând ca produsele alese să fie livrate la destinație prin curier. Așadar, fie că este vorba despre un moment intim ce necesită alegerea perfectă în materie de sortimente alcoolice, fie că este vorba despre un eveniment privat ce necesită aprovizionare, The Corner Shop este soluția perfectă.

Experiența The Corner Shop este disponibilă și în București, de la finalul anului 2018, prin inaugurarea primului magazin din Capitală pe Calea Dorobanților 116-122.