Programele noastre au fost concepute cu peste 30 de parteneri, din diferite industrii, cu scopul de a furniza o experiență educațională superioară, care să aibă un impact pozitiv asupra dezvoltării tale profesionale. Studenții vor avea oportunitatea de a experimenta educația elvețiană de calitate și de se conecta cu alți studenți, din toată lumea. SSBM Geneva are lectori extrem de bine pregătiți.

Admiterea ȋn programul Flex MBA, iunie și septembrie 2021

Programul Flex MBA al SSBM Geneva este ideal pentru profesioniști care lucrează, nu au timp să participe fizic la cursurile din campus și care vor flexibilitate. Programul Flex MBA este compatibil cu viața ta profesională și privată, oferindu-ți posibilitatea de a studia de oriunde, oricând.

Programul Flex MBA permite combinarea studiului online cu petrecerea unei săptămâni în Geneva, Elveția, unde vei avea oportunitatea de a participa la diverse masterclass-uri și seminarii și, totodată, de a vizita organizațiile internaționale din Geneva.

 Studiază 70% online, 30% ȋn campus și petrece o săptămână în Geneva

Programul Flex MBA se realizează 70% online, pe platforma noastră educațională, prin care poți asculta cursurile înregistrate, în propriul ritm. Poți urma cursurile la orice oră și în ce ordine vrei, fără deadline-uri stricte. Cu Flex MBA, nu îți vei întrerupe cariera, dimpotrivă.

Vei putea avansa, având flexibilitate absolută pentru a lucra și studia, simultan. Studenții pot finaliza programul în mai puțin de 12 luni, urmând cele 10 cursuri de bază și alte cursuri opționale, pe teme variate de actualitate.

Programul Flex MBA este al doilea cel mai popular din Elveția

SSBM Geneva oferă mai multe opțiuni de studiu, pentru a susține nevoile și dorințele studenților. Programul nostru MBA 100% online este al doilea cel mai popular din Elveția, datorită tehnologiei de ultimă generație pe care o folosim. Poți alege dintr-o varietate de specializări MBA, precum Finanțe Bănci, Marketing, Managementul Securității Cibernetice etc.

Programul MBA mixt este o combinație perfectă pentru studenții care vor să participe și fizic la cursurile din campus, cu posibilitatea de a urma 50% dintre ele online. Admiterea la programul  MBA din Geneva, Elveția este în iunie 2021. SSBM oferă totodată programe online și offline de Licență, Doctorat în Administrarea Afacerilor, programe certificate și Diplomă Postuniversitară de nivel 7. Pentru a aplica, dați click aici.

Școala de Afaceri ASSEBUSS și SSBM Geneva oferă top-up MBA

Școala de Afaceri ASSEBUSS și SSBM Geneva au semnat un acord prin care oferă absolvenților acces la programe MBA de mai multe niveluri. Pe baza acestui nou parteneriat cu SSBM Geneva, absolvenții care au deja o diplomă acreditată și recunoscută internațional, în Afaceri și Management, se pot înscrie direct în programul top-up MBA.

Asta le permite absolvenților români de (E)MBA să obțină specializări suplimentare, în cadrul unui program de MBA de caliatate elvețiană.

(P)