Ecosistem cuprinzător de securitate cibernetică de la Kaspersky

Pe măsură ce tot mai mulți consumatori și companii mari investesc sau adoptă dispozitive, rețele, platforme, tehnologii și sisteme interconectate, expunerea potențială la riscuri, amenințări și atacuri cibernetice înnăscute crește. Menținerea integrității acestor rețele și infrastructuri, protejând în același timp datele relevante, este esențială. Având în vedere acest lucru, Kaspersky a participat la unul dintre cele mai importante evenimente de conectivitate din lume pentru a ajuta industria să adopte o politică de securitate cibernetică puternică și să-și îmbunătățească rezistența la riscuri și atacuri.

Kaspersky, a prezentat portofoliul de produse pentru business, inclusiv cele mai recent lansate:

Alături de acestea, Kaspersky a prezentat și abordarea Cyber Immunity, regândind securitatea cibernetică convențională și oferind soluții IT cu protecție încorporată. Acestea vor include produse operate de Kaspersky OS destinate să protejeze industria IoT, industria auto și spațiile de lucru la distanță.

Oferta companiei pentru operatorii de telefonie mobilă, operatorii broadband, fintech, asigurări și alți parteneri axați pe servicii pentru consumatori include o gamă de produse dedicate, care oferă protecție completă pentru utilizatorii vieții digitale, acoperind dispozitivele endpoint, precum și casele inteligente și care cuprinde trei planuri de abonament:

Recent, Kaspersky Standard, planul principal al portofoliului pentru utilizatori individuali Kaspersky, a fost distins cu premiul „Produsul anului” de către AV-Comparatives, un important institut independent de testare.

Kaspersky
Kaspersky/SURSA FOTO: Dreamstime

Kaspersky a fost fondată în 1997

Kaspersky este o companie globală de securitate cibernetică și confidențialitate digitală fondată în 1997. Expertiza Kaspersky în domeniul amenințărilor și al securității informatice se transformă constant în soluții și servicii de securitate inovatoare pentru a proteja companiile, infrastructura critică, guvernele și clienții individuali din întreaga lume.

Portofoliul cuprinzător de securitate al companiei include:

  • protecție endpoint
  • produse și servicii de securitate specializate
  • soluții Cyber Imune pentru a lupta împotriva amenințărilor digitale sofisticate și în permanentă evoluție.

Peste 400 de milioane de utilizatori sunt protejați de tehnologiile Kaspersky. Compania ajută 220.000 de clienți corporativi să protejeze ceea ce contează cel mai mult pentru ei.