Birourile au rămas goale iar la stadion mai întâlneşti doar un poliţist local care păzeşte obiectivul. 

Echipa de fotbal a cărei licenţă este deţinută de FC Ceahlăul SA a fost retrogradată în liga judeţeană după ce nu a mai efectuat deplasarea la meciurile oficiale din cadrul ligii a doua de fotbal. Oficialii clubului spuneau la vremea respectivă că nu mai există bani pentru deplasări şi nici pentru alte cheltuieli. 

Gazonul pe care Ceahlăul ar fi trebuit să desfăşoare, astăzi, un meci oficial contra celor de la Gloria Buzău este plin de bălării şi ciuperci. 

Antrenamente nu se mai efectuează iar puţinii jucători cu contracte de muncă au început să depună memorii la Liga Profesionistă de Fotbal. În ultimele partide, Ceahlăul a mizat în special pe copii şi juniori de la Liceul cu Program Sportiv. 

Acţionarul majoritar al FC Ceahlăul SA este de la începutul anului 2015 italianul Angelo Massone. 

Nimeni nu ştie cu certitudine care sunt datoriile actuale ale societăţii care deţine licenţa clubului de fotbal. Anul trecut, atunci când Massone a cerut şi obţinut în instanţă insolvenţa, datoriile depăşeau 1,7 milioane de euro. 

În momentul de faţă, oamenii vorbesc despre iminentul faliment al clubului, cu trei ani înainte ca FC Ceahlăul să împlinească 100 de ani de existenţă, aniversare pe care se pare însă că nu o va mai prinde. 

AGERPRES