În ultima vreme au apărut niște zvonuri potrivit cărora Laurențiu Reghecampf nu l-ar fi vizitat pe fiul său, Bebeto, din luna septembrie, atunci când el și Anamaria Prodan au avut un conflict violent în plină stradă.

Anamaria Prodan i-a luat apărarea lui Laurențiu Reghecampf

Cu toate că situația dintre ei este încă tensionată, Anamaria Prodan a ales să-i ia apărarea fostului ei soț în legătură cu zvonurile din ultima vreme. Potrivit impresarei, Reghe își iubește copilul și vorbește zilnic cu el la telefon, iar atunci când are timp trece să-l vadă.

„Eu nu vreau să comentez așa ceva pentru că el este tatăl copilului meu. El vorbește și se vede cu copilul lui. Cine declară așa ceva, îi face foarte mare rău lui Laurențiu. Lângă el sunt specimene de poveste, cunoscute în mediile de cea mai joasă speță a țării.

Laurențiu are greșelile lui, noi toți avem greșelile noastre, dar își iubește copilul, când are timp trece să îl vadă, vorbește zilnic cu el la telefon. Eu cred că Laurențiu se va trezi, în curând, își va face ordine în viață, căci acum, datoria alegerilor făcute, s-a prăbușit emoțional și profesional.”, a declarat Anamaria Prodan.

Cariera lui Laurențiu Reghecampf s-ar putea „prăbuși definitiv”

De asemenea, Anamaria Prodan a dezvăluit că Laurențiu Reghecampf se află pe „marginea prăpastiei”, iar cariera lui s-ar putea „prăbuși definitiv”.

„Într-adevăr, Laurențiu a ajuns la marginea prăpastiei astăzi, și trebuie să stea lângă copiii lui, să se încarce cu dragostea lor, numai așa poate să revină.

Dacă nu, o să pierdem un antrenor mare, un antrenor într-adevăr fabulos, și o să vedem cum se prăbușește definitiv o carieră pe care eu am construit-o cu foarte mare greutate, în atât de mulți ani.

Când îți pierzi demnitatea și meseria, nu mai exiști nici ca bărbat, în ochii bărbaților sau a societății, iar dacă îți pierzi și meseria, te duci din ce în ce mai jos în fotbal, nu mai exiști, practic, pe nicăieri.

Păcat de toată cariera lui și de imaginea pe care am construit-o 16 ani, dar fiecare își alege, doarme cum își așterne, și în viața este doar și doar despre alegeri făcute. Concluzia: cei ce roiesc astăzi pe lângă Laurențiu și aruncă vorbe de genul acesta, îi fac foarte, foarte mare rău.”, a dezvăluit Anamaria Prodan, la Antena Stars.