Momente de panică pentru un cunoscut cântăreț de la noi. Acesta se află de câteva zile la familia în localitatea Cremona din Italia, unde numărul îmbolnăvirilor cu noul coronavirus a crescut extrem de alert. Artistul a povestit că este foarte îngrijorat pentru viața lui și a familiei sale, iar străzile sunt pustii.

Cântărețul de muzică de petrecere Alessio, căci despre el este vorba, și familia lui au fost obligați să rămână în Cremona, din cauza virusului mortal. Italia este în alertă maximă, după ce numărul cazurilor de îmbolnăvire cu coronavirus a explodat, iar autoritățile au fost obligate să ia măsuri draconice de siguranță, inclusiv să izoleze mai multe localități, printre care și localitatea Cremona unde se află cântărețul român. S-au închis școli, spitale, tribunale, restaurante, magazine.

Alessio a vorbit despre atmosfera din orașul Cremona în care se află alături de familia lui. Soția și copiii lui locuiesc de mulți ani în Italia.

“Mă aflu de câteva zile la familia mea, mai exact în Italia în orașul Cremona, unde acum două zile a fost depistată o persoană având Coronavirus. Sunt speriat de ce se întâmplă aici într-un timp atât de scurt. Sincer, nu mă așteptam ca în mai puțin de 24 de ore să se ajungă la 90 de persoane infectate de virusul ucigaș. E panica totală și stăm închiși în casă de o zi. Ieri am fost sfătuiți de către primarul și ministerul italian să ne facem provizii și să nu mai ieșim din casă.

Nu știm cât vom fi nevoiți să stăm izolați. Îmi fac griji pentru familia și copii mei. Orașul este blocat, nimeni nu poate să mai iasă sau să intre, străzile sunt pustii, circulația a fost restricționată, trenurile nu mai opresc în localitățile intrate în carantină. Zici că suntem într-un film horror! Trebuia să mă întorc joi în România pentru activitatea mea, pentru concertele pe care trebuie să le onorez, însă nu pot părăsi deocamdată localitatea. Sper ca lucrurile să nu se agraveze și mai tare, sunt foarte îngrijorat pentru viața mea și a familiei mele! Doamne ajută să fie bine!”, a declarat Alessio.

Alessio este, la 29 de ani, căsătorit de 13 ani și are deja patru copii

Alessio este unul dintre cei mai iubiți cantareti de muzica de petrecere de la noi, iar povestea lui de viață este una fabuloasă, el fiind căsătorit de 13 ani si are patru copii.

“Înainte de a decide părinții mei de a mă însura, ei tot făceau glume cu mine: “Hai că ai crescut, te însuram, îți luăm remorcă”, dar eu sincer nici nu voiam să aud, nu simțeam că e cazul. Îți dai seama, la 16 ani, chiar nu aveam nicio treaba și nu-mi doream să mă căsătoresc, eu voiam să mai copilăresc. Au continuat “glumele” cu însurătoarea din partea părinților și, la un moment dat, începuse să mă încânte și pe mine gândul de a mă însura. Cu toate că nu era cu toată dorința, dar așa erau tradițiile la noi, eu fiind de etnie rromă…. Părinții mi-au vrut binele și s-au gândit că ar fi cel mai bine pentru mine să mă însor.

Totul s-a întâmplat la vârsta de 16 ani, în Italia unde eram stabiliți de câțiva ani buni. O știam de când eram copii mici, de pe la 4-5 ani, părinții noștri erau prieteni foarte buni de familie și mai tot timpul veneau pe la noi, mergeam pe la ei în vizită și tot așa. Mamai i-a plăcut de ea de când era mică, o îndrăgea, și tot făcea glume: “te fac nora mea”.

A trecut vremea, am crescut și între timp ne-am stabilit în Italia, iar când am făcut 16 ani, părinții mi-au spus că ar fi bine să o luăm pe ea, că este frumoasă, că e ce trebuie, că părinții sunt ok… Prima noastră întâlnire serioasă a fost a avut loc prin intermediul părinților noștri, au zis să ne vizităm, să vorbim, să ne cunoaștem mai bine și să vedem dacă ne înțelegem, să mergem mai departe… Am fost la ea acasă, n-am discutat foarte multe lucruri, am fost un pic prin oraș, nu mai țin minte exact ce am vorbit sau ce am făcut, însă ne-am plăcut reciproc, a fost o atracție așa, la prima vedere.

După care nu a mai durat foarte mult, timp în care s-au pus de bun acord părinții, nouă ne-au adresat niște întrebări dacă ne place unul de altul, am zis că da, și de acolo a început totul, adică ne-am mutat împreună. Am făcut o petrecere de logodnă, nu am făcut nuntă, vezi Doamne ne-am unit, ne-am combinat!”, ne-a declarat Alessio.

Alessio regretă că s-a însurat la vârstă de 16 ani

“Foarte multe regrete nu am. Sincer, dacă m-aș mai naște odată și aș gândi altfel, doar că nu m-aș mai însura la vârstă de 16 ani, dar în privința copiilor nu am regrete. Sunt foarte mulțumit că am copii, iar ei mi-au adus împlinirea sufletească! La 28 de ani să fi tată cred că este o vârstă foarte ok, doar că la mine s-a întâmplat mult mai devreme, față cea mare are 12 ani și dacă ies cu ea pe stradă probabil multă lume spune că este sora mea, nepoata sau altceva, dar nu față mea. La 12 ani este mare, mai are puțîn și se face cât mine. Am copii foarte mari și cu asta chiar mă bucură!”, spune Alessio.

Cu toate că nu s-ar mai însura la 16 ani, Alessio recunoaște că este legat foarte tare de soția lui, chiar dacă, legal încă, nu sunt căsătoriți.

“Relația cu mama copiilor mei este una foarte bună, nu pot să zic exagerat de bună pentru că mai sunt divergente legate de copii, se mai întâmplă că în orice familie, dar per total sunt bine! Motivul pentru care nu ne-am căsătorit legal este pentru că nu am simțit să o fac încă. Tot timpul în mintea mea a fost să fac nuntă undeva pe la 30 de ani.

Acum nu știu dacă neapărat o să urmeze nuntă, dar toate s-au întâmplat așa de repede și de devreme, cu toate că sunt 12 ani de relație, nu sunt doi, trei ani… Plus că un act, sincer, pe mine nu mă schimbă cu nimic și nici pe soție. Mai mult, trebuie să menționez lucrul asta, coincidență a făcut să avem același nume de familie, așa s-a nimerit!”, a mai explicat Alessio.