În prezent, celebrul actor Alexandru Arşinel şi soţia sa se află internaţi la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Capitală, după ce s-au infectat cu SARS-CoV-2 şi au făcut o formă uşoară a bolii. Din fericire, cei doi erau deja vaccinaţi cu ambele doze de vaccin împotriva noului coronavirus, altfel situaţia ar fi putut fi mult mai dramatică pentru ei.

Panică totală la Televiziunea Română! Cu cine a intrat în contact Arşinel?

Însă infectarea lui Alexandru Arşinel a provocat panică printre angajaţii Televiziunii Române. Actorul a fost invitat, miercurea trecută, la emisiunea “Femei de 10, Bărbați de 10”, realizată de Marina Almăşan pe TVR2.

În timpul filmărilor, Marina Almăşan a insistat ca Arşinel să poarte masca de protecţie, mai ales că actorul era vulnerabil din cauza transplantului făcut în urmă cu mai mulţi ani, relatează Cancan.

El a refuzat însă vehement să facă acest lucru, susţinând că s-a imunizat deja împotriva noului coronavirus, cu ambele doze de vaccin, iar purtarea măştii de protecţie nu ar mai avea niciun sens în cazul său. Din păcate, exact în seara aceleiaşi zile, Alexandru Arşinel a început să acuze simptome specifice, iar sâmbătă era deja internat în spital.

Întreaga echipă de filmare de la Televiziunea Română, care s-a aflat în preajma lui Arşinel, este acum în panică şi măcinată de stres, pentru că actorul s-a prezentat pe platourile emisiunii şi nu a respectat normele de protecţie sanitară, având deja virusul în organism.

Cea mai îngrijorată este chiar Marina Almăşan, care a fost în permanenţă lângă Alexandru Arşinel. Realizatoarea emisiunii “Femei de 10, Bărbați de 10” a trecut deja prin infectarea cu noul coronavirus, însă nu poate fi nici ea liniştită acum până nu află cu certitudine că nu s-a reinfectat în urma filmărilor de săptămâna trecută.

Ce declara Alexandru Arşinel, imediat după ce s-a aflat în presă că este bolnav de COVID-19?

“Da, este adevărat! Nu ne simțim bine, în general, mai ales că am făcut și vaccinul. Asta este! Sunt în spital acum, nu vreau să apară comentarii!

Dumneavostră și vreo trei vreți să fiu bine, dar sunt mulți care sunt jigodii ordinare. Nu mai contează nimeni în țara asta! Și soția mea este internată în spital!”, a mărturisit actorul.

În urmă cu un an de zile, Arşinel povestea că respectă foarte strict măsurile de protecţie, pentru a evita infectarea.

“Fac parte dintr-o familie numeroasă, am doi băieţi, două nurori care aleargă pentru noi, plus doamna din casă care se ocupă de soţia mea. Facem aprovizionarea o dată pe săptămână, iar cumpărăturile sunt lăsate la uşă.

De două săptămâni nu mai intră nimeni la noi în casă. Să stai în casă, în vremurile astea, chiar nu mai e o copilărie, ci un lucru pe care trebuie să îl iei în serios, pentru că viaţa e foarte importantă acum, atât cât o avem”, declara actorul în aprilie 2020.