Alexandru Arşinel şi soţia lui sunt internaţi la Matei Balş din cauza COVID. Actorul, în vârstă de 81 de ani, şi soţia lui, Marilena, sunt internaţi de patru zile la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti. Acest lucru se întâmplă la două luni de la vaccinare.

Arșinel a spus că ei se simt „nefiresc de cum ar trebui să ne simţim, având în vedere că am parcurs toate etapele”, susține news.ro . „Am făcut toate vaccinurile (ambele doze, n.r.) şi de patru, cinci zile suntem internaţi aici, unde e domnul doctor Marinescu. Medicii spun că avem o formă uşoară”, a spus actorul, conform sursei citate.

Actorul a crezut întotdeauna în existența virusului. În ianuarie a primit prima doză a serului Pfizer, iar pe 10 februarie a avut programat rapelul. Și soția sa a fost vaccinata, iar Alexandru Arșinel speră ca forma bolii să fie una ușoară.

Alexandru Arșinel a avut probleme de sănătate

Trebuie amintit că în 2017, Arşinel a fost supus unei intervenţii în urma unui infarct. În 2013, celebrul actor a suferit un transplant de rinichi şi mai multe intervenţii la coloană.

Născut în 4 iunie 1939, Alexandru Arşinel a absolvit Institutul de Artă Teatralp Cinematografică „I. L. Caragiale”, pentru ca la scurt timp să se angajeze la Teatrul de Revistă din Bucureşti, devenind apoi directorul şi managerul acestuia.

A jucat în peste 30 de filme artistice, printre care “Ana şi… hoţul”, “Miss Litoral”, “Anotimpul iubirii”, “În fiecare zi mi-e dor de tine”, “A doua cădere a Constantinopolului”, “Paradisul în direct” şi “Sexy Harem Ada-Kaleh”.

Activitatea sa din teatru, film, televiziune şi teatru radiofonic a fost recompensată în ultimii ani cu mai multe premii, medalii şi ordine, precum Premiul Special UNITER pentru Teatrul de Revistă, Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Comandor – „Arta Spectacolului”, Medalia de Onoare a Federaţiei Comunităţii Evreieşti din România, Premiul Special şi Diploma de Onoare oferite de Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional cu ocazia aniversării a 50 de ani de carieră sau Premiul Special „Ambasadorul Teatrului Naţional Românesc”.