Alexandru Arșinel se confruntă cu mari probleme din cauza pandemiei de coronavirus. Acesta a dezvăluit într-un interviu că pe lângă problemele de natură financiară, marele actor a avut și probleme de sănătate. Din această cauză acesta a decis ca de Sărbători să se izoleze la locuința de la Sinaia, alături de soția sa.

Nu în ultimul rând, a mai spus că și dorul pe care i-l poartă Stelei Popescu, a fost un element care l-a făcut să nu se bucure de sărbătorile de iarnă.

„Ne-a marcat pentru totdeauna”

„Nu am altceva de făcut, aici stau, răspund, dau telefoane, mănânc și mă uit la ninsoarea de afară. Crăciunul se limitează la câteva acțiuni care aduc așa un iz de Crăciun pentru că nu mai e ca altă dată. În curând se sărbătorește sau lumea se bucură sub imperiul unei pandemii care numai la zâmbete nu te îndeamnă și într-un cadru foarte restrâns. Adică îți limitezi invitații, îți limitezi vizitele, nu prea dai voie la colindători în casă să te colinde”, a spus Alexandru Arșinel pentru Antena Stars.

De asemenea, acesta declara recent că „sunt sute de zile pe an când mă gândesc la ea” și încă se așteaptă „să dea buzna în biroul meu (n.r. de la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase”) şi să vorbim despre toate cele, aşa cum obişnuiam cândva”. În același interviu pentru impact.ro, acesta a conchis că Stela Popescu „ne-a marcat pentru totdeauna sufletele şi casele noastre” și nu există zi să nu o pomenească.