În urma voturilor exprimate de membrii asociaţiei în cadrul Adunării Generale din data de 11 decembrie 2017, UNSICAR are şi un nou Consiliu Director, format din Rodica Fuicu (Asig Management), Bogdan Andriescu (Risk Control), Dorel Duţă (Hobbit Broker de Asigurare), Victor Şraer (Otto Broker) şi Ionel Dima (AVUS Internaţional). 

Preşedintele UNSICAR este ales, conform statutului Uniunii, dintre membrii Consiliului Director. 

Noul Consiliu Director va prelua mandatul până la data de 31 martie 2018. 

Dorel Duţă activează în industria de asigurări din anul 1995. Şi-a început activitatea la Asigurări Ion Ţiriac ASIT, după care a intrat în piaţa brokerajului de asigurare, în anul 2000. Dorel Duţă este asociat şi director general la Hobbit Broker de Asigurare şi este membru UNSICAR începând din decembrie 2000. Începând din anul 2014, el este membru CD al UNSICAR. 

Uniunea Naţională a Societăţilor de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări (UNSICAR), organizaţie înfiinţată în anul 2000, reprezintă 63 de companii – de brokeraj de asigurare, de regularizare daune, de pregătire profesională. Cota membrilor UNSICAR totalizează 60% din piaţa de brokeraj de asigurare. UNSICAR este membru cu drepturi depline a BIPAR (Bureau Internaţional des Producteurs d'Assurances et de Reassurances), organizaţie internaţională înfiinţată în 1937 care reuneşte asociaţiile profesionale naţionale ale intermediarilor în asigurări, precum şi a POI (Partners of Intermediaries). 

AGERPRES