”Nu vă supărați, nu ați văzut cumva legea pensiilor, nu? Trebuia să treacă azi pe la Senat, dar n-a mai trecut. Alianța PSD-ALDE are la Senat 80 și ceva de oameni, astăzi, însă, nu au reușit băieții să adune 68 de voturi, cât aveau nevoie pentru Legea Pensiilor. Voi ce ați făcut mă frumoșilor? Ați obosit ieri la moțiune? Ce ați făcut?

Nu e vorba că au lipsit oamenii alianței aflate la guvernare, nu, e vorba că nu am votat opoziția. Sincer, cam uitasem de această lege. Credeam că e bifată demult. E legea aia cu care s-a tot lăudat PSD-ul, la care a lucrat Lia Olguța vreo doi ani dacă mai știți, mergea cu ea în poșetă, o lua peste tot, la coafor, la karate, la televizor.

Se ducea Olguta într-un studio, vorbea pe acolo verzi și uscate, apoi deodată: Vai, dar am legea pensiilor la mine, nu vreți să o vedeți? Da ,da ziceau ăia, cădeau pe spate realizatorii, normal că vrem s-o vedem, arătați-ne-o, doamnă! Vai ce frumusețe! Știi că o scotea asta…bang! Vai ce frumusețe. De unde ați luat-o? Pe verde n-aveau?”, a spus Pătraru la Starea Nației.