Liviu Dragnea a declarat azi, la sediul PSD, că liderii politici trebuie să ia decizia privind Codul fiscal şi că discuţia de săptămâna trecută nu a fost decât una tehnică. Prin urmare, deşi azi a început sesiunea extraordinară pentru votarea cererii de reexaminare a Codului fiscal, Dragnea a spus că nu este necesară pentru că joi va avea loc o întâlnire a liderilor politici pentru a se pune de acord cu forma finală a legii.

"Nu putem lua o decizie politică azi", a precizat Dragnea care a arătat că este nevoie de alte analize şi că se va întârzia câteva zile.

"Decizia finală trebuie să ne dea garanţia nouă şi instituţiilor şi preşedintelui că votul va fi bun", a spus liderul PSD.

Întrebat dacă discuţiile care au avut loc joia trecută nu mai sunt valabile, Dranea a spus că "de principiu" este de acord cu rezultatele acelor discuţii, dar că au fost discuţii tehnice, fără mandat de la partide, iar decizia se va lua după întâlnirea liderilor politici.

Despre discuţiile de săptămâna trecută, Capital a scris aici:

Azi a început sesiunea extraordinară pentru Codul fiscal care ar urma să se încheie miercuri. Declaraţiile lui Dragnea au fost făcute după ce comisiile de specialitate din Parlament au demarat dezbaterile, iar comisia juridică îşi dăduse deja avizul favorabil.