De data aceasta a fost luat în vizor Ion Sterian, directorul Transgaz. Acesta este acuzat că blochează extinderea reţelei de gaz în România.

Despre acesta, Dragnea susține că ar fi înconjurat de foști generali SRI.

„Îl rog pe domnul Sterian de la Transgaz să nu mai blocheze extinderea reţelelor de gaz în România. Şi îi cer şi domnului Bădălau să ia foarte în serios această chestiume. România are nevoie de sursă de energie pentru a se dezvolta. Să nu credeţi că dacă sunteţi înconjurat de 8 sau 9 foşti generali SRI puteţi să faceţi orice vreţi cu averea României”, a afirmat Dragnea, la Suceava.

Dragnea a continuat atacul cu Iohannis și Orban.

”S-a pornit un val pe care nu îl vor putea opri. Noi suntem ciuma roșie? Noi am tăiat salariile? A furat 6 case de la statul român și nu vrea să dea banii înapoi? El vorbește de corupție?

Răzvan (n.r. Cuc, ministrul Transporturilor) nu are timp acum, dar îl sfătuiesc să spună ce a fost pe vremea lui Orban la Ministerul Transporturilor. Jandarmul ăla de la poartă are curaj și spune cum a ieșit din minister și cum i-au sărit din geantă zeci de mii de euro. Poate are curaj și o să spună, dacă nu are, nu îl condamn, poate o să îi fie frică.”, a declarat Liviu Dragnea.