Klaus Iohannis, despre propunerile trimise a doua oară de Guvern la transporturi și la dezvoltare: Vor fi refuzate în cursul acestei săptămâni. Motivele o să le citiți când o să vedeți scrisorile
Președintele Klaus Iohannis a anunțat, luni seară, că în cursul acestei săptămâni va respinge din nou propunerile de miniștri transmise a treia oară de Guvern pentru transporturi și dezvoltare. ”Aceste două propuneri vor fi refuzate în cursul acestei săptămâni. Motivele o să le citiți când o să vedeți scrisorile”, a declarat președintele Iohannis. Întrebat cum vede rezolvarea acesui blocaj, șeful statului a răspuns:  ”Rezolvarea este foarte simplă. Nu are decât partea guvernamentală să citească cu atenție legislația invoată de mine iar PSD nu are decât să vină cu propuneri care mă conving că ministerele sunt bine conduse”.
Despre Adina Florea propusă a treia oară la DNA: Documentele sunt în analiză și vor primi într-un termen adecvat un răspuns.
Dosarele sunt în studiu și vor primi un răspuns într-unn termen adecvat.
Obișnuiesc să discut cu politicieni și vor continua aceste discuții pe tot parcursul anului. Vă amintesc că am provenit din PNL, unde am fost președinte și voi colabora pentru pregătirea campaniei cu PNL-ul, așa cum se cuvine.
Lupta pe care o duce opoziția cu puterea este legitimă și sper că va fi onorată de succes.
Evenimentul a fost pregătit de guvern, eu am fost invitat și ca atare am participat. Ținuta culturală a evenimentului a fost foarte bună. Nu aș dori să comentez acest lucru.
SURSA:g4media.ro