Ponta susține că Liviu Dragnea nu va fi condamnat, cel puțin până în 2020, pentru că este foarte util pentru toată lumea.

“Sper ca azi s-au lamurit si ultimii naivi (cei din PSD si cei din afara) : nu va scapa niciun procuror sau judecator de Dragnea / doar dvs puteti sa scapati de el la vot!

Dragnea este prea las si fricos si s-a panicat degeba – stia bine ca nu i se va intampla nimic cu procesele pana la sfarsitul lui 2020! Daca e nevoie mai intra la inchisoare un Acar Paun ( Valentin Preda sau Sevil Shaideh) – el insa va scapa mereu prin mijloace din ce in in ce mai urate si mai enervante! Pentru ca asta e rolul lui!

Dragnea a fost si va fi tinut in brate pentru ca este extrem de util pentru toata lumea : el reprezinta un balast electoral ingrozitor, o ghiulea de piciorul PSD – doar el isi taraste Partidul si Guvernul la Inalta Curte la judecata / doar cu el la conducere in 2019-20 PSD va pierde toate alegerile si se va autodiatruge / doar cu el candidat la Prezidentiale sunt toti siguri ca nu va avea PSD Presedinte nici in 2019 si ca ne vom inghesui impotriva lui ca in 2000 impotriva lui Vadim Tudor / doar cu el la conducerea PSD se vor pierde Primaria Bucuresti si toate orasele mari/ cat timp este Dragnea poate si PPE sa arate ca Viktor Orban nu este singura oaie neagra a Europei / cat e Dragnea la Putere au motiv rational si simplu sa nu ne primeasca in Schengen si sa ne taie fondurile europene/ cat se tine Dragnea de scaun au explicatie pentru ca Lazar sa ramana Procuror General si Kovesi un erou al Europei/ numai cand vezi cate ticalosii face Dragnea poti sa inchizi ochii la lipsa de profesionalism si de solutii a PNL si USR !

Toata lumea este fericita cu Dragnea liber si in functie – mai putin romanii!!!”, scrie Ponta pe Facebook.