Dragoș Pîslaru, fost ministru în Guvernul Cioloș, actual europarlamentar PLUS a recunoscut aseară, la Antena 3, că în anul 2010 firma sa a realizat strategia de dezvoltare a județului Teleorman, contractul fiind semnat de ordonatorul principal de credite de atunci, nimeni altul decât Liviu Dragnea.

El a admis că un contract similar a încheiat și cu primăria Slatina, pe vremea când instituția era condusă de Darius Vâlcov.

El a fost atacat spre final în legătură cu acest subiect.

Mircea Badea i-a spus lui Dragoș Pîslaru, la ”Sinteza Zilei”, că Liviu Dragnea știa cu siguranță de contractul pe care l-a avut firma membrului PLUS cu CJ Teleorman, pentru că instanța a afirmat că fostul lider PSD știa tot ce mișcă. Așa că era exclus să nu știe cine avea contract de consultanță cu instituția pe care o conducea.

”Este absolut exclus ca domnul Dragnea să nu fi știut că ați avut de-a face cu contractul de consultanță cu CJ Teleorman. Și-o să vă spun și de ce. Pentru că așa a spus onorata instanță. A spus că era exclus ca domnul Dragnea să nu știe despre cele dudui de la DGASPC Teleorman. Așa că e exclus să nu fi știut de contractul care chiar era cu CJ. Onorata instanță ne-a spus că Dragnea știat TOT” a spus Mircea Badea.

Ce vreți să sugerați a întrebat Dragoș Pîslaru. „Eu am spus că nu m-am întâlnit niciodată cu domnul (Liviu) Dragnea. Asta-i tot. Acele contracte, a fost de fapt doar unul singur, era legat de dezvoltarea județului Teleorman”, a mai spus europarlamentarul Plus.

„Banii publici nu sunt banii lui Dragnea, banii lui Vâlcov, sunt banii statului”, a spus Dragoș Pîslaru. Ceea ce l-a iritat pe Mugur Ciuvică: „Dumneavoastră spuneți că hoții de la PSD fură bani publici. În cazul dumneavoastră i-ați dat vreun comision lui Vâlcov ca să primiți acest contract?”