"Vreau să vă spun că, după pledoaria domnului Bichineţ, nu am fost atent şi am votat pentru moţiune. Din greşeală", a declarat Dragnea

Deputatul PMP Corneliu Bichineţ a salutat, în plen, la şedinţa de vot final, prezenţa preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi a premierului Mihai Tudose, afirmând că faptul că au venit amândoi dă un semnal. 

"Am văzut doi oameni pe care trebuie să-i recunoaştem, primul ministru şi Liviu Dragnea, coborând printre noi. Platon aşa spunea în Republica: Am coborât în Pireu în sens de a veni din Atena în port. Eu mă bucur că sunteţi aici şi că aţi venit amândoi pentru că daţi un semnal. Liviu Dragnea, noi am lucrat 4 ani la UNCJR în momente de balans, trebuie să dai dovadă de inteligenţă, iar Corneliu Bichineţ de la Vaslui vă spune direct: Ţine minte trei cuvinte: Nu te pune cu Terente", a spus Bichineţ. 

Camera Deputaţilor a respins miercuri moţiunea simpla intitulată "PSD dăunează grav sănătăţii", iniţiată de PNL, USR şi PMP. S-au înregistrat 97 de voturi pentru, 149 împotrivă şi 19 abţineri. 

AGERPRES