Dorian Popa a fost atacat dur de Alex Bodi, după declarațiile sale privind investițiile în afacerile lui Călin Donca, arestat pentru acuzații de înșelăciune și evaziune fiscală. Cunoscut om de afaceri în România, Donca a fost arestat într-un dosar de delapidare, evaziune și înșelăciune cu criptomonedă.

Dorian Popa, îngrijorat de afacerile cu Călin Donca

După arestarea lui Călin Donca, Dorian Popa s-a arătat îngrijorat cu privire la investițiile sale. Artistul s-a arătat consternat și debusolat în ceea ce privește acest subiect.

„Nu am reușit niciunul dintre noi să încasăm ceva în urma investiției. Parcurile există fizic, lucru care ne induce în eroare și mai tare pe noi cei care am investit acolo. Este posibil să fi fost părtaș la o escrocherie, ca să spun așa.

Până acum noi cei care am reușit să ne reunim telefonic nu am reușit niciunul dintre noi să și încasăm ceva în urma investiției. Din păcate, din partea lui Călin Donca nu dăm de nimeni, nu răspunde nimeni la telefon, este așa un fel de ceață totală în care nu știm cum să acționăm”, a mărturisit Dorian Popa, potrivit Știrile Pro TV.

Alex Bodi l-a criticat dur pe Dorian Popa

Bodi l-a acuzat pe Dorian Popa că s-a dat drept prieten cu Călin Donca doar pentru a beneficia de anumite avantaje și că acum se dezice de acesta în momentele dificile. De asemenea, Bodi a făcut aluzie la moralitatea lui Dorian Popa și l-a acuzat că vorbește despre credință și suflet curat, dar acționează ca un trădător.

„Ce fel de om poți să fii când te dai prieten cu cineva doar la bine, petreceri, distracții, încasezi și bani. Stai cu omul acela la masă, calci în casa lui îi cunoști familia, iar când omul respectiv are probleme ești primul care se dezice de el. Și asta gratis, doar că îți țâțâie chiuloasa.

Ce fel de caracter poți să ai tu ca om, ca bărbat. Și pe deasupra mai vorbești și de Dumnezeu, de credință de suflet curat, când tu ești cel mai mare Iuda. Morala: aveți grijă pe cine țineți lângă voi, cui îi dați să mănânce pentru că omul acesta este primul care se va răzvrăti împotriva ta gratis”, spune Bodi pe TikTok.