Ies la iveală noi informații despre Călin Donca! Dorian Popa a făcut mai multe dezvăluiri și a spus că este pregătit să se întoarcă împotriva afaceristului, în cazul în care cei care au investit în afacerea lui vor fi păcăliți.

Totuși, vedeta a subliniat un aspect important. Acesta a spus că nu va face nimic până nu vede decizia justiției și a amintit că trebuie plecat întotdeauna de la prezumţia de nevinovăţie.

S-a aflat adevărul despre Călin Donca!

Așadar, Dorian Popa a spus că Donca i-a fost recomandat în momentul în care a decis să investească în panouri fotovoltaice. Mai apoi, între ei s-a legat „un soi de prietenie”.

Influencerul a spus că afaceristul a reuşit să fie foarte convingător. În acest context, nu a ezitat prea mult înainte de a cumpăra de la el panourile fotovoltaice.

„Asocierea de imagine, asocierea în business nu a existat niciodată. Chiar Călin Donca a spus: sunteţi printre primii investitori. Una e asocierea în business, una este un investitor și alta asocierea de imagine. Nu am promovat afacerea, am vorbit deschis pe vlogul meu de YouTube, am explicat în ce investesc, e o chestie normală.

L-am cunoscut pe Călin Donca în momentul în care am vrut să îmi montez panouri fotovoltaice. Cineva apropiat m-a întrebat de ce nu lucrez cu Călin, că omul e de 8 ani în domeniul energiei. Am postat pe vlog și facturile cu care mi-am plătit panourile. Toate informaţiile există în firma mea, probabil şi în firma lui. Şi când mi-am montat panourile pe casă, s-a legat un soi de prietenie”, a spus Dorian Popa pentru România TV.

De asemenea, acesta a subliniat că dialogul bine pus la punct al milionarului brașovean a jucat un rol important în decizia sa de atunci.

„Mi-a plăcut, omul mi-a vorbit frumos, în continuare nu ştiu ce să zic că se întâmplă, de abia aștept ca justiția să decidă şi să ne spună ceva concret. Atât de dator m-am simţit pentru că am postat aceste lucruri pe YouTube de când s-a întâmplat această situaţie încât am stabilit cu toți cei care au investit să-mi trimită pe email numerele lor de telefon, am creat pe WhatsApp un grup cu toți aceşti oameni care au investit pentru a putea fi împreună să share-uim informaţii pe care le aflăm. Nu sunt genul de om care se fofilează şi până una alta cu toţi aşteptăm să vedem ce se întâmplă cu investiţia noastră.

Am avut un discount în ce priveşte panourile. Preţul plătit pe panouri a fost un pic mai mic pentru casa mea. Există un contract făcut. Suntem circa 40 de investitori în acel grup, eu în continuare aştept mailuri de la toţi oamenii să fim acolo împreună. Nu ştim nimic concret, să vedem ce decide justiţia. Tot legea justiţiei spune că trebuie plecat de la prezumţia de nevinovăţie”, a mai spus Dorian Popa.

Dorian Popa a devenit îngrijorat după ce milionarul a fost arestat

Mai mult, Dorian Popa se teme că i-ar putea fi pus sechestru pe panourile fotovoltaice. Amintim că Donca a fost arestat preventiv de autorități. Acuzațiile sunt foarte grave. Este vorba despre înșelăciune cu criptomonede, constituirea unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

„Ce ne îngrijorează pe noi este că de la 24 de ore, arestul a fost prelungit la 90 de zile, asta înseamnă că există nişte dovezi. Unii dintre noi nu au apucat să încaseze din aceste parcuri, există dovezile pe acest grup de WhatsApp că unii investitori au încasat banii. Înţeleg că parcurile fotovoltaice funcţionează şi nu ar constitui unul dintre capetele de acuzare.

Sunt sigur stenograme. Eu l-am întrebat în iunie, când ar fi trebuit să putem încasa banii, şi mi s-a comunicat că există o problemă şi că mai durează actele. Nu e un secret că, în România, din punct de vedere birocratic, lucrurile pot întârzia. Se mai ameţesc actele, nu sunt semnate cum trebuie. Nu am putut decât să cred şi să ma gândesc ca poate ăsta e motivul.

Pe lângă prostul de mine, mai sunt alţi ameţiţi, nu suntem nici primii din lume care poate sunt influenţaţi de un discurs foarte bine pus la punct. Să vedem care e finalitatea şi să vedem dacă Călin Donca e vinovat şi dacă da, care e repercusiunea acelei vine asupra parcurilor noastre.

Discutam cu investitorii azi că dacă suntem ghinionişti şi prejudiciul avut va fi atât de mare încât să fie nevoie să fie blocate şi parcurile, degeaba nu constituie parcurile un cap de acuzare că probabil vor fi sechestrate sau folosite ca metodă de plată a prejudiciului şi atunci suntem în acelaşi cerc vicios”, a subliniat influencerul.