Donație record din partea unui cuplu de antreprenori. Aparatură și echipamente de jumătate de miliard

rbt

Cosmin și Oana Voevodschi sunt un cuplu de tineri antreprenori de mare succes. Cei doi și-au dezvoltat singuri propriul business bazat pe certificări ISO, dar nu au uitat niciodată de unde au plecat și împart de fiecare dată bucuria lor cu ceilalți. Ori de câte ori a fost nevoie, ei au sărit în ajutorul celor aflați nevoie. Și au făcut-o și acum, donând aparatură și echipamente medicale Spitalului Orășenesc din Găești, care se pregătește să primească bolnavi de COVID-19, dacă va fi cazul.

Două ventilatoare non-invazive și patru măști full face urmează să ajungă în curând la spital, alături de 100 de sticle de dezinfectant. Până acum instituția nu a beneficiat de acest tip de apartură, fără de care, însă pacienții infectați cu coronavirus, aflați în stare moderată sau gravă, nu ar avea nicio șansă.

“N-am stat prea mult pe gânduri, când am auzit că spitalul din oraș are nevoie din nou de ajutor. Contează mult că putem ajuta și o facem din tot sufletul. Sper ca gestul nostru să fie făcut de cât mai mulți oameni, pentru că în acestă perioadă critică, chiar este nevoie de noi”, a declarat Cosmin Voevodschi pentru Capital.

Tinerii au achitat deja jumătate de miliard pentru echipamente și aparatură, iar producătorul a promis că le va livra în cel mult două zile spitalului din orașul Găești, județul Dâmbovița.

Despre un alt gest impresionant al celor doi tineri puteți citi AICI.