Donald Trump nu se dezminte. Ajuns președintele SUA după o campanie la începutul căreia nu I se dădea nicio șansă, titularul de la Casa Albă șochează din nou. Cel mai puternic om din lume anunță că ar vrea să fie președintele SUA pe termen nelimitat.

Preşedintele american a postat pe Twitter un clip video în care apare o copertă a revistei „Time” modificată. Clipul înfăţişează mai multe bannere electorale inscripţionate cu mesajul „Trump” şi cu ani electorali succesivi, începând cu 2024, an în ale cărui alegeri prezidenţiale Trump nu ar mai putea să candideze în cazul în care va câştiga un nou mandat în 2020, conform Digi24.

Coperta revistei „Time” preluată de Trump atrăgea atenţia că „Trumpismul”, abordarea politică popularizată de actualul şef de la Casa Albă ar putea să-i supravieţuiască acestuia şi să devină o normă şi pentru alţi preşedinţi ai SUA. În clipul postat pe Twitter, apar mai multe bannere succesive cu ani electorali de la „Trump 2024” până la „Trump 2200”, mesajul final fiind „Trump 4eva” (n.r. – Trump pentru totdeauna).

Nu este prima oara când președintele american spune că acest lucru. Într-o altă postare pe Twitter, Trump scria în urmă cu o săptămână: „vestea bună este că la sfârşitul următorilor 6 ani, când America a fost făcută din nou măreaţă şi voi pleca de la frumoasa Casă Albă (credeţi că poporul îmi va cere să rămân mai mult? SĂ MENŢINEM AMERICA MĂREAŢĂ)”.