Donald Trump este în doliu. Ivana Trump, fosta soție a fostului președinte american s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de familia Trump, într-un comunicat. Ivana Trump avea 73 de ani, iar familia o descrie ca fiind o ”supraviețuitoare”.

Tragedie în familia Trump, după ce Ivana Trupa s-a stins din viață. Într-un comunicat transmis chiar acum, membrii familiei o descriu ca fiind o femeie incredibilă, o ”atletă de talie mondială”, dar și o frumusețe ”radiantă și o mamă și prietenă grijulie”.

„Mama noastră a fost o femeie incredibilă – o forță în afaceri, o atletă de talie mondială, o frumusețe radiantă și o mamă și prietenă grijulie”, a declarat familia Trump într-un comunicat.

Ivana Trump s-a stins din viață

Sursa citată mai scrie că Ivana Trump a fost o supraviețuitoare și a reușit să îi învețe pe toți cei dragi din viața sa ce înseamnă curajul, compasiunea, dar și determinarea. Toată familia îi va simți lipsa, mai arată sursa citată.

„Ivana Trump a fost o supraviețuitoare. A fugit de comunism și a îmbrățișat această țară. Ea și-a învățat copiii despre curaj și tenacitate, compasiune și determinare. Mama ei, cei trei copii și cei zece nepoți îi vor simți lipsa cu drag”, se mai arată în comunicat.

Menționăm faptul că Ivana Trump a fost prima soție a lui Donald Trump. Cuplul a avut împreună trei copii. Este vorba despre Donald Jr., Ivanka și Eric Trump. Cei doi s-au căsătorit în anul 1977 și au divorțat în 1992.

Anunțul făcut de Donald Trump

La rândul său, Donald Trump a confirmat și el trecerea în neființă a soției sale. Potrivit fostului președinte american, Ivana Trump a încetat din viață în casa sa din New York.

Ea a fost o femeie ”minunată, frumoasă, care a dus o viață superbă și inspirațională”, susține Donald Trump.

„Mă întristează că trebuie să îi informez pe toţi cei care au iubit-o, şi ştiu că au fost mulţi, că Ivana Trump a decedat în casa sa din New York. A fost o femeie minunată, frumoasă, care a dus o viaţă superbă şi inspiraţională.

Mândria şi bucuria ei erau cei trei copii, Donald jr, Ivanka şi Eric. Era atât de mândră de ei, aşa cum noi toţi eram mândri de ea. Odihneşte-te în pace, Ivana”, a transmis fostul președinte american, Donald Trump.

ivana trump
Sursa: Dreamstime