Sora lui Donald Trump s-a stins din viață

Sora mai mare a lui Donald Trump, Maryanne Trump Barry, s-a stins din viață la vârsta de 86 de ani. Aceasta a ocupat funcția de judecătoare federală. Din nefericire, corpul ei neînsuflețit a fost găsit luni dimineața, în locuinţa sa din Manhattan. Potrivit unor surse citate de ABC, ea a fost descoperită în jurul orei 4:00.

Echipele de intervenție de urgență au acționat după ce au primit un apel legat de o persoană aflată în stop cardiac, conform informațiilor provenite de la surse. Nu au fost identificate semne de traumatisme sau alte aspecte suspecte.

Potrivit Departamentului de Poliţie din New York, femeia a fost descoperită inconștientă și fără  reacție. Ea se afla în interiorul dormitorului unui apartament de pe Fifth Avenue atunci când i-a fost confirmat decesul.

Poliția a demarat o anchetă în acest caz, de aceea instituția nu a putut confirma identitatea femeii pentru presă. Totodată, un purtător de cuvânt al fratelui femeii, fostul președinte Trump, nu a oferit alte informații.

Cine a fost Maryanne Trump Barry

Maryanne Trump Barry a fost desemnată în funcția de judecătoare la Curtea Districtuală din New Jersey în anul 1983. Numirea a fost realizată de președintele SUA din acel moment, Ronald Reagan.

În anul 1999, ea a fost promovată în funcția de judecătoare la Curtea Federală de Apel în timpul mandatului fostului președinte Bill Clinton. Maryanne Trump Barry și-a încheiat cariera prin pensionare în anul 2019.

Sora mai mare a lui Trump s-a retras din activitate din cauza unei anchete care viza presupuse conduite judiciare necorespunzătoare legate de tranzacții fiscale și financiare frauduloase realizate de tatăl și frații săi.

Dosarul anchetei a fost închis, fără ca anchetatorii să ajungă la o concluzie clară în momentul retragerii lui Barry în februarie 2019, conform relatărilor ABC News.

Dintre cei patru frați ai fostului președinte Trump, trei au decedat. Robert Trump, cel mai mic dintre ei, a încetat din viață în august 2020, pe când avea vârsta de 71 de ani. La rândul lui, Fred Trump Jr. a decedat după ce a suferit un atac de cord la vârsta de 42 de ani, în septembrie 1981.

Donald Trump avea o relație foarte tensionată cu sora lui cea mare. Acest lucru a început mai ales către finalul președinției lui Trump.

La acel moment, nepoata sa, Mary, lansa o carte și a dezvăluit înregistrări audio în care mătușa ei, Maryanne, îl critica vehement pe Trump și afirma că acesta este lipsit de orice fel de principii.

Maryanne Trump Barry
SURSA FOTO: Twitter, Maryanne Trump Barry