România se cutremură în ultima zi din an! Un om al legii a fost găsit împușcat. Este doliu

Ulterior, s-a aflat că femeia era polițistă, ofițer în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Brașov. Aparent, aceasta s-a împușcat în cap cu arma din dotare (pistol Carpați), în timp ce se afla la domiciliu.

Mai mult, în locuință a fost găsit și un bilet de adio, lăsat de victimă. Trebuie menționat că soțul acesteia este și el polițist în cadrul SICE (Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice) Brașov, potrivit Antena 3.

„O femeie, în vârstă de 29 de ani, ofițer de poliție în cadrul IPJ Brașov, în timp ce se afla la domiciliu, s-a împușcat în cap cu arma din dotare (pistol carpați). În locuință a fost găsit și un bilet de adio, lăsat de victimă”, anunță IPJ Sibiu.

Victima prezenta o plagă împuşcată în tâmplă

Conform descoperirilor făcute de medici, victima prezenta o plagă împuşcată în tâmplă, astfel că a murit pe loc. Totodată, o echipă formată din criminaliști sub coordonarea unui procuror au efectuat cercetări la fața locului și au adunat probe.

De asemenea, vor urma o serie de audieri în cadrul unui dosar de cercetare penală pentru a se stabili cu certitudine dacă femeia s-a sinucis sau dacă a fost ucisă.

Informațiile transmise de ISU Brașov

În acest context, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, maior Ciprian Sfreja, a informat că „o persoană de sex feminin în vârstă de 28 de ani a suferit leziuni incompatabile cu viaţa” iar „personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a o salva”. Regretabil, aceasta a fost declarată decedată.

„O persoană de sex feminin în vârstă de 28 de ani a suferit leziuni incompatabile cu viaţa. Personalul medical nu a mai putut face nimic pentru a o salva. Aceasta a fost declarată decedată”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, maior Ciprian Sfreja.