Într-un mesaj publicat pe rețelele de socializare, liderul AUR a transmis condoleanțe după trecerea în neființă a lui Rudel Obreja.

”Dumnezeu să îl odihnească pe campionul Rudel Obreja”, este mesajul lui George Simion, care a adunat sute de comentarii și zeci de distribuiri.

Mai mulți români care îl urmăresc pe George Simion în mediul online au lăsat comentarii în care transmit, de asemenea, mesaje de condoleanțe.

”Dumnezeu să-l ierte și să-l așeze într-un colțișor de Rai!/Un super om, drum lin spre eternitate!/Păcat că un campion moare în astfel de condiții inumane! Condoleanțe familiei!/Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace! Condoleanțe familiei!/Dumnezeu sa îl odihnească iar familiei sa ii dea putere sa treacă peste aceasta grea încercare”, sunt doar o parte din comentariile lăsate de către internauți.

Lucian Bute a transmis și el un mesaj de condoleanțe

Anterior, fostul pugilist Lucian Bute a publicat și el pe pagina sa de Facebook un mesaj în care spune că trecerea în neființă a lui Rudel Obreja îl sfâșie de durere.

”Cu durere în suflet am aflat că Rudel Obreja a trecut în neființă. Rudel a fost lângă mine în boxul amator și cel profesionist! Dumnezeu să-l odihnească în pace, drum lin Rudel Obreja! Sincere condoleanțe familiei”, a fost mesajul fostului pugilist Lucian Bute.

Decesul a fost confirmat duminică, 11 decembrie

CS Dinamo a confirmat, în cursul zilei de duminică, decesul lui Rudel Obreja.

„Drum lin, Rudel Obreja!

Fostul campion dinamovist Rudel Obreja s-a stins astăzi din viață, la vârsta de 57 de ani. Anunțul a fost făcut de familia sa.

Născut pe 6 august 1965 la Galați, Rudel Obreja a fost medaliat cu bronz la Campionatul Mondialul din 1989 și cu argint la Europeanul din 1989. De asemenea, a fost multiplu câștigător al Centurii de Aur și al titlului național.

Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe familiei”, a fost mesajul pe care CS Dinamo l-a trimis prin intermediul unui comunicat de presă.