Doliu pentru o vedetă de peste ocean! Un apropiat s-a stins din viață din cauza coronavirusului

Antrenorul personal al lui Beyonce, Craig Adams, s-a stins din viață din cauza complicațiilor provocate de coronavirus. Familia artistei este devastată de vestea teribilă, mai ales că antrenorul personal era considerat un om sănătos și în formă. Decesul s-a produs săptămâna trecută după ce a intrat în insuficiență renală din cauza virusului care a făcut numeroase victime încă de la începutul pandemiei, scrie Daily Star.

Înainte de a fi antrenorul personal al lui Beyonce, Craig Adams s-a ocupat și de protecția trupei Destiny’s Child, trupă din care Beyonce a făcut parte.

Mama atistei a confirmat tragicul eveniment pe rețelele de socializare

Cea care a confirmat decesul lui Craig Adams este chiar mama lui Beyonce, Tina Knowles. Aceasta a precizat că decelui lui Craig Adams i-a provocat o durere fără margini, mai ales că acesta era considerat parte din familia artistei.

Mama artistei a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj în care precizează că antrenorul personal al fiicei sale a murit din cauza coronavirusului, după ce boala i-a atacat organele interne. Aceasta a mai spus că Craig Adams s-a luptat cu virusul până în ultima clipă.

Sursă foto: Dreamstime

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Knowles (@mstinalawson)