Doliu în lumea fotbalului după ce fostul fotbalist paraguayan Jorge Dos Santos, care a jucat la FC Sevilla şi Cadiz, între altele, în anii ’70 şi 80′, s-a stins din viață la vârsta la vârsta de 66 de ani la Sevilla.

Anunțul tragic a fost făcut în cursul zilei de duminică de cele două cluburi spaniole de fotbal, citate de agenţia EFE. De menționat este faptul că până în momentul de față nu se cunoaștea cauza decesului fostului fotbalist.

„Cadiz îşi exprimă profunda tristeţe pentru decesul lui Jorge Domingo Alvarez Dos Santos”, a transmis clubul pe site-ul său oficial.

Doliu în lumea fotbalului. Fotbalistul Jorge Dos Santos a murit

Sevilla a transmis și ea la rândul ei condoleanțe familiei și apropiaților fotbalistului care a făcut parte din echipă.

„Sevilla Futbol Club îşi exprimă condoleanţele familiei şi apropiaţilor fostului nostru jucător Jorge Dos Santos”, a transmis, la rândul său, Sevilla.

Jorge Dos Santos, s-a născut pe 4 august 1954 la Asuncion și a ajuns în Spania în 1975, când a semnat pentru Sevilla. În cadrul echipei a jucat timp de două sezoane, fiind împrumutat ulterior un an la CD Castellon (D2), iar în 1978 a semnat pentru Cadiz.

De menționat este faptul că fostul fundaş central paraguayan, care şi-a început cariera la Club Presidente Hayes, o modestă echipă paraguayană, a disputat în total 196 de meciuri oficiale, dintre care 177 în Primera Division şi 19 în Cupa Spaniei, în şase sezoane petrecute la Cadiz (1978-1984).