Familia lui Mike a transmis că Mike Batayeh a murit în ziua de 1 iunie, în somn, în urma unui atac de cord, în timp ce se afla acasă, în Michigan.

De asemenea, sora sa Diane a spus că moartea sa a fost foarte bruscă, deoarece nu avea antecedente de probleme cardiace, conform TMZ.

Va fi foarte regretat de cei care l-au iubit

„Va fi foarte regretat de cei care l-au iubit pe el și marea sa abilitate de a aduce zâmbete și bucurie”, este scris într-un comunicat al familiei actorului.

De asemenea, regretatul actor a apărut în 3 episoade din 2011 până în 2012 în serialul premiat AMC în rolul lui Dennis Markowski, managerul spălătoriei industriale Lavandería Brillante.

În afară de munca sa în „Breaking Bad”, Mike a fost un comediant de succes și a apărut în „The Bernie Mac Show”, „Boy Meets World” și „CSI: Miami”.

Nu este singurul actor din Breaking Bad care s-a stins din viață

Amintim că Mike Batayeh nu este singurul actor din Breaking Bad care s-a stins din viață. Publicația The Sun a informat anterior că actorul american Saginaw Grant s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani, în timpul somnului. Acesta se afla într-o unitate privată de îngrijire din Hollywood.

Sursa anterior citată a spus că actorul american a fost și dansator, vorbitor motivațional și șef ereditar al Națiunea Sac și Fox. Saginaw Grant a apărut în numeroase filme și emisiuni de televiziune.

„Iubea atât Oklahoma, cât și L.A.”, a spus Lani Carmichael, publicistul lui Grant și vechi prieten.

Saginaw Grant este cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut în ”The Lone Ranger”, ”The World’s Fastest Indian” și „Breaking Bad”.

„Să ne respectăm unii pe alții și să nu ne vorbim de rău”, era motto-ul lui Grant.

Mai mult decât atât, aceasta a fost activ în comunitatea veteranilor nativi americani și a participat ani de zile la Adunarea Națională a Veteranilor Indieni Americani, a declarat Joseph Podlasek, organizatorul evenimentului.

„A crezut că este important ca oamenii nativi să fie recunoscuți ca veterani”, a spus Podlasek. „A fost bun și blând și foarte umil.”