Adela Popescu și Florin Călinescu lucrează împreună la un film și, în ciuda faptului că nu au nicio secvență împreună, se înțeleg de minune.

Cum se înțeleg Adela Popescu și Florin Călinescu?

Actrița spus despre fostul jurat de la „Românii au talent” că este o persoană pe care vrei să o ai în preajmă, plină de energie și cu un simț al umorului extrem de dezvoltat.

„Florin Călinescu e un om pe care vrei să îl ai în preajmă și să te uiți la el să vezi ce zice, ce energie are, ce glumește. Speri și să te certe, uneori, numai să te bage în seamă. I-a plăcut și lui foarte tare proiectul și s-a văzut, are niște secvențe.

Radu a filmat cu el, eu nu. Nu aveam povești care să se întâlnească. Cu toate astea, a fost pur și simplu fascinant”, a spus ea într-un interviu pentru Unica.

Cât despre întoarcerea pe platourile de filmare, Adela Popescu a spus că nu a realizat că i-a fost atât de dor. Aceasta s-a arătat încântată de faptul că personajul pe care îl joacă este atât de diferit față de cum este ea în viața de zi cu zi.

„Nu mi-am dat seama că mi-a fost atât de dor. Dacă mă întreba cineva dacă vreau să mai fac film, aș fi spus că e suficient. A venit, însă, propunerea asta de la Petre Năstase și mi s-a părut wow! Vreau să îl fac orice s-ar întâmpla.

Și nu am greșit, pentru că a fost fantastic de frumos. Personajul e diferit de mine. Sunt o tipă fixistă, tipicară, geloasă, tăioasă”, a spus aceasta.

Adela Popescu lucrează alături de soțul ei, Radu Vâlcan

În cadrul aceluiași interviu, Adela Popescu a vorbit și despre relația cu soțul său, Radu Vâlcan, care joacă, la rândul lui, în film. Aceștia au trei băieți împreună, care necesită atenție, însă nu uită să petreacă și seri romantice, doar în doi.

„Nu avem timp atât de des cât ne-am dori, dar, după ce culcăm copiii, de multe ori desfacem o sticlă de vin și mai stăm pe canapea sau la masă. Ne-am luat un balansoar pe terasă, iar un altul în living, depinde cât e de cald afară și stăm acolo, ne bălăngănim și mai povestim chestii”, a spus ea.

„În schimb a fost foarte romantic ce s-a întâmplat la Vama Veche. Am stat două săptămâni fără copii, că nu aveam cum să îi aducem cu noi, filmam foarte mult, și ne-am redescoperit ca și oameni”, a adăugat actrița.