Doliu imens în lumea filmului! Actorul Morgan Stevens a fost găsit mort în bucătăria locuinței sale. El era cunoscut pentru rolurile din numeroase seriale. Dintre cele mai cunoscute se numără „Fame”, „Love Boat” dar și supercelebrul „Melrose Place”.

Actorul a încetat din viață la 70 de ani. Cei care au alertat poliția au fost chiar vecinii săi.

Aceștia au sunat și au alertat forțele de ordine după ce nu l-au mai văzut și nu au mai auzit nimic de el de câteva zile. Până în acest moment nu sunt clare motivele decesului. Cu toate acestea, autoritățile cred că este vorba despre cauze naturale, potrivit publicației Tmz.

După ce și-a făcut debutul la Hollywood imediat după absolvirea facultății, Stevens a obținut primul său rol important în serialul TV „Scent of Power”, unde l-a interpretat pe Larry DeVito.

Rolul care i-a adus popularitate lui Morgan Stevens

Rolul care i-a adus popularitate a fost interpretarea profesorului David Reardon în cele două sezoane ale serialului „They’re Gonna Be Famous”.

În anii 1980, Stevens a jucat în numeroase episoade din „Melrose Place”, „Love Boat”, „Magnum P.I.”, „Quincy”, „An American Family”, „Detectiv pentru dragoste”, „MacGyver”, „Murder She Wrote” și „A Year in the Life”.

Ultima sa apariție a fost în 1999, unde îndrăgitul actor a jucat într-un episod din „Walker, Texas Ranger”.

Episodul care i-a oprit cariera

Cariera sa s-a oprit brusc în august 1989, când Stevens a fost implicat într-un accident de mașină minor și a fost arestat sub acuzația de conducere sub influența alcoolului. În timpul detenției sale, a fost bătut de ofițerii de poliție pentru că a refuzat să returneze un tricou.

Când a ieșit din arest, avea nasul spart, mai multe fracturi, maxilarul dislocat și nervii feței afectați. Un test de alcoolemie mai amănunțit l-a absolvit de orice vină, iar actorul a dat în judecată poliția pentru rele tratamente.

A revenit la actorie în 1992, interpretându-l pe Nick Diamond în șapte episoade din serialul de succes „Melrose Place”.

Tragedie imensă în lumea filmului

Tot astăzi lumea filmului a mai primit de o veste tristă. A încetat din viață și Peter Robbins, primul actor care i-a dat vocea îndrăgitului personaj „Charlie Brown”, din popularul serial animat TV „Peanuts”. Potrivit informațiilor transmise de insider.com, familia lui a relatat pentru Fox 5 San Diego că Robbins a murit săptămâna trecută, la 65 de ani.

Acesta a intrat în renumitul rol când avea doar nouă ani, între anii 1963 și 1969. În ultimii ani, regretatul actor a vorbit de mai multe ori despre sănătatea mintală, în contextul în care suferea de tulburare bipolară și schizofrenie paranoidă.