A murit un actor îndrăgit, care a marcat copilăria multor oameni! Și-a luat viața, la 65 de ani

Este vorba despre Peter Robbins, primul actor care i-a dat vocea îndrăgitului personaj „Charlie Brown”, din popularul serial animat TV „Peanuts”. Potrivit informațiilor transmise de insider.com, familia lui a relatat pentru Fox 5 San Diego că Robbins a murit săptămâna trecută, la 65 de ani.

Amintim că acesta a intrat în renumitul rol când avea doar nouă ani, între anii 1963 și 1969. În ultimii ani, regretatul actor a vorbit de mai multe ori despre sănătatea mintală, în contextul în care suferea de tulburare bipolară și schizofrenie paranoidă.

Peter Robins a fost un copil actor, care a intrat în showbiz la vârsta de 7 ani în diferite apariții sporadice în seriale TV. Totodată, acesta a mai jucat în anii 60 în cinci producții de televiziunea, iar ultimul rol l-a avut în 1972, într-un episod din serialul „My Three Sons”.

Actorul a fost condamnat în 2015 la aproape 5 ani de închisoare

De asemenea, acesta a fost condamnat în 2015 la aproape 5 ani de închisoare, după ce și-a recunoscut vinovăția, în 2013, când a fost acuzat că a hărțuit-o și a amenințat-o pe prietena lui.

„Am ieșit din închisoare și sunt o persoană mai bună. Sunt mult mai umil și recunoscător că am trecut prin această experiență”, a declarat regretatul actor, atunci când a ieșit din penitenciar.

Mai mult, Peter Robbins a spus în 2019 că ar recomanda oricui suferă de tulburare bipolară să o ia în serios, deoarece îți poate schimba complet viața în decurs de doar o lună, precum i s-a întâmplat lui.

„Aș recomanda oricui care suferă de tulburare bipolară să o ia în serios fiindcă îți poate răsturna viața cu fundul în sus în decurs de doar o lună, cum mi s-a întâmplat și mie”, declara el pentru Fox News în 2019.

În anii 1960, acessta a jucat în mai multe filme și seriale precum: Rawhide, The Donna Reed Show, Blondie, F Troop și Get Smart.