Adrian Borțică, multiplul campion de viteză în coastă la istorice și la viteză pe circuit pentru automobile istorice, a murit, sâmbătă, la vârsta de 61 de ani, în urma unei lungi suferințe.

Multiplul campion de viteză în coastă la istorice și la viteză pe circuit pentru automobile istorice, Adrian Borțică (61 de ani), s-a stins astăzi din viață în urma unei lungi suferințe, se arată într-un anunț făcut de Federația Română de Automobilism Sportiv.

De peste 10 ani licențiat FRAS, perioadă în care a participat la zeci de curse dedicate automobilelor istorice, Adrian era un iubitor al motorsportului și în ultima perioadă a concurat la bordul unui BMW 1602. Ultima sa participare în Campionatul Național de Viteză în Coastă a fost în vară, la runda de pe Transalpina.

În ultimele sezoane, Adrian era un abonat la podiumurile campionatelor de istorice la care concura, în 2019 devenind campion la clasa A2+B2 și a terminat pe 3 la generalul dedicat de la viteză în coastă.

Drum lin spre ceruri, Adrian! Condoleanțe familiei!

Un alt campion al României a murit tot astăzi

Tot astăzi ne-a mai părăsit un alt mare sportiv al României. A făcut parte din „Generaţia de Aur” și este unul dintre cei care au scris istorie pentru fotbalul românesc. Anunțul a fost făcut de clubul la care evoluase.

Ne-a părăsit, în această dimineață, unul dintre cei care au scris istoria Petrolului! Șandor „Șoni” Pall s-a stins din viață la vârsta de 79 de ani, lăsând în urmă o carieră bogată, presărată cu multe momente memorabile, se arată într-un anunț făcut de FC Petrolul Ploiești.