UPDATE

Actriţa Tanya Roberts este în viaţă, în pofida relatărilor potrivit cărora aceasta ar fi decedat, a confirmat reprezentantul său pentru New York Daily News, relatează marţi DPA.

Purtătorul de cuvânt Mike Pingle a declarat că soţul lui Roberts, Lance, a crezut că şi-a luat adio de la ea duminică, aşa că Pingle a trimis un comunicat prin care a confirmat prematur decesul actriţei.

”O, Doamne, e tulburat”, a spus Pingle despre soţul lui Roberts. ”O văzuse pe Tanya, o îmbrăţişase. (…) Era foarte tulburat. A fost doar o eroare de comunicare care a mers teribil de rău. Ea este încă în spital”, a declarat Pingle pentru Daily News, lăsând să se înţeleagă faptul că actriţa este în stare gravă.

“După ce a văzut-o, a simţit că ea a decedat”, a spus Pingle. ”(Apoi) medicii de la Cedars Sinai l-au sunat şi i-au spus la 10 a.m. că ea nu murise aseară, dar este grav. Vă rog să vă rugaţi pentru ea”, a adăugat Mike Pingle.

Fosta ”fată Bond”, care a jucat de asemenea în ”Charlie’s Angels” şi ”That ’70s Show” are 65 de ani.

Relatarea despre decesul său a fost publicată pentru prima dată de TMZ, duminică. Potrivit acesteia, Roberts ar fi leşinat pe stradă în Ajunul Crăciunului, în timp ce se întorcea acasă după ce îşi scosese câinii la plimbare şi a fost conectată la un ventilator după ce a fost internată.

O sursă a declarat pentru Daily News că Roberts este afectată de o infecţie virală, fără legătură cu boala COVID-19.

ȘTIREA INIȚIALĂ

America este în stare de șoc. Una dintre cele mai mari actrițe, care a marcat istoria filmului, a încetat din viață. Decesul său i-a lăsat fără cuvinte pe milioane de fani.

Decesul momentului la Hollywood

Este vorba despre celebra actriță din seria James Bond: A View to a Kill, Tanya Roberts. Aceasta a murit la vârsta de 65 de ani. Actrița Tanya Roberts, care a jucat un rol important într-unul din filmele cu James Bond și care a apărut în serialul TV „That 70s show”, dar și în alte filme de la Hollywood, a decedat la vârsta de 65 de ani.

Carieră fabuloasă a Tanyei Roberts

Cariera sa de la Hollywood se întinde pe mai bine de trei decenii. De-a lungul timpului, Tanya Roberts a avut parte de mai multe apariții spectaculoase atât în filmele americane, cât și în numeroase seriale TV. Primele producții în care a jucat și Tanya au avut loc în anii 1980. A debutat cu apariția în finalul sezonului din „Îngerii lui Charlie”, o peliculă foarte cunoscută din SUA care a atras milioane de fani.

Apoi, s-a alăturat grupului de „fete din James Bond”. în 1985 a interpretat rolul geologului Stacey Suttot din James Bond: A view to a Kill. De altfel, acesta a fost și ultimul film care l-a avut pe Roger Moore în rolul Agentului 007.

Alte apariții notabile din cariera sa includ un rol primit în pelicula „That 70s show” în care a jucat-o pe Midge Pinciotti, dar nu este de neglijat nici filmul clasic „The Beastmaster” sau „Sheena: Regina Junglei”.

Cauzele decesului Tanyei Roberts

„Tanya Robert a fost internată la un spital încă din data de 24 decembrie 2020, după ce s-a prăbușit la pământ în mod neașteptat în timp ce-și plimba câinii”, a declarat agentul ei de publicitate, Mike Pingel. Cauza morții sale nu a fost încă făcută publică, dar același agent a mai declarat că nu are legătură cu Covid-19.

Tanya s-a născut la New York sub numele de Victoria Leigh Blum. S-a căsătorit cu scenaristul Barry Roberts în anii 1970 și împreună s-au mutat în Los Angeles pentru a avansa în cariera lor de la Hollywood. Au stat căsătoriți până în anul 2006 când Barry Roberts a murit. Cei doi nu au avut niciodată copii, scrie ABC7.