Doliu în lumea cinematografiei. S-a stins un important regizor

Doliu în lumea cinematografiei. Regizorul Ross McDonnell s-a stins din viață, la vârsta de 44 de ani. La data de 4 noiembrie, renumitul regizor a dispărut misterios. Acum, cadavrul său dezmembrat a fost descoperit pe o plajă.

Se pare că Ross McDonnell a dispărut după ce a plecat cu bicicleta de la apartamentul lui. Acesta este situat în Bedford-Stuyvesant, Brooklyn, New York.

Poliția a confirmat descoperirea cadavrului dezmembrat al renumitului regizor Ross McDonnell, laureat al premiului Emmy. El a fost găsit pe o plajă din New York.

Pe 4 noiembrie, regizorul irlandez în vârstă de 44 de ani a dispărut după ce a părăsit apartamentul său din Bedford-Stuyvesant, Brooklyn. Bicicleta sa a fost găsită mai târziu, asigurată cu un lanț. Ea era plasată pe plaja Fort Tilden din Queens, situate pe Peninsula Rockaway, în apropierea zonei Breezy Point.

Ross McDonnell
SURSA FOTO: Instagram

La aproximativ ora 12:30 PM, ofițerii de poliție din New York au răspuns unui apel și au mers pe plajă. Aici, ei au descoperit un trunchi uman. Anchetele preliminare nu indică suspiciuni de omucidere sau suicid în cazul regizorului.

Autoritățile cred că acesta s-ar fi înecat, iar corpul său a suferit mutilări în urma impactului cu stâncile, valurile și fauna marină. Toate acestea s-ar fi întâmplat în cele două săptămâni de la dispariție.

Investigația este în desfășurare, iar autoritățile colaborează cu consulatul irlandez în timp ce așteaptă testelor ADN, conform informațiilor furnizate de news.sky.com.

Ross McDonnell a avut o frumoasă carieră ca regizor, fotograf și producător

Născut în Dublin, Ross McDonnell a avut o carieră prolifică, lucrând în calitate de regizor, fotograf și producător. A debutat în lumea cinematografiei cu producția „Colony”, prezentată la Toronto, unde a obținut premiul IDFA First Feature Award.

În anul 2018, talentul său a fost recunoscut prin nominalizarea la Premiile Emmy pentru documentarul „Elian”, realizat pentru CNN Films, BBC și Jigsaw Productions.

În anul 2021, Ross McDonnell a obținut un premiu Emmy pentru cinematografie, pentru contribuția sa la „The Trade”, o producție Showtime.

În continuare, în 2022, McDonnell a adăugat încă un premiu Emmy în palmaresul său, de această dată la categoria „Outstanding Cinematography: Documentary Emmy”. Acesta a fost obținut pentru contribuția sa semnificativă la realizarea documentarului lui Matthew Heineman despre pandemia de COVID-19, intitulat „The First Wave”.