Tragedie pentru Dani Prințul Banatului! Mama sa s-a stins din viață în urmă cu puțin timp

Dani Prințul Banatului este în doliu după ce persoana cea mai dragă lui, mama sa, s-a stins din viață în urmă cu puțin timp. Cel care a făcut tristul anunț este chiar manelistul, care a postat un pe contul său de Facebook, postând și ultima fotografie pe care acesta a făcut-o împreună cu mama sa.

Manelistul spera ca persoana care i-a dat viață să se însănătoșească, însă aceasta a pierdut lupta cu viața.

”Un an și 2 luni. Atât a rezistat tăticul meu fără soția lui. Cu 2 ore în urmă, mama a ales să nu mai stea fără el…”, a scris Dani Prințul Banatului pe Facebook.

Manelistul și-a pierdut ambii părinți

În urmă cu aproape un an, tatăl manelistului s-a stins și el din viață, lăsând o rană adâncă în sufletele familiei lui. Atât rudele, prietenii dar și unii maneliști i-au trimis acestuia mai multe mesaje în care își exprimă regretul față de trecerea în neființă a mamei acestuia.

Marius Tepeliga este unul dintre maneliștii care i-au lăsat un mesaj de condoleanțe lui Dani Prințul Banatului: ”Dumnezeu sa-o ierte condoleanțe Dumnezeu sa îți dea putere”.

”Sincere Condoleanțe Dumnezeu sa te întărească sa treci cu bine aceasta durere imensa/Vai ce durere când se duce un părinte… Dumnezeu să o odihnească în pace iar pt cei care azi o plâng putere și mângâierea sufletelor/ Condoleanțe!!! Dumnezeu sa îți dea putere ție și Familie tale sa treceți peste aceasta grea încercare!/ Dumnezeu sa o ierte si sa o aseze in pace si lumina!Condoleante!/ Dumnezeu să o odihnească în pace! lar ți-e să-ți de-a d-zeu multă putere Să treci peste această încercare grea E tare greu sa pierzi pe cineva drag și mai ales o mamă…”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de acesta.