Primarul liberal Adrian Popa, din județul Călărași, s-a stins din viață la doar 38 de ani. Acesta s-a infectat cu coronavirus și din cauză că suferea de obezitate, diabet și dificultăți respiratorii nu a putut să învingă virusul necruțător.  Soția sa a fost și ea infectată cu coronavirus dar s-a vindecat.

Primarul din comuna Cuza Vodă a ajuns în ultimele zile la o saturație de 70-80,a vând în vedere că plămânii i-au fost grav afectați de COVID-19.

”Nu am pierdut doar un coleg liberal, ci și un prieten”

„Vestea că Adrian Popa, primarul localităţii Cuza-Vodă, s-a stins din viaţă, lăsând în urmă durere şi tristeţe, ne-a şocat pe toţi. Probabil numai Dumnezeu ştie de ce a ales ca drumul său în viaţă, alături de cei dragi, să se termine mult prea devreme. Nu am pierdut doar un coleg liberal, ci şi un prieten, un om destoinic şi onest. Transmitem sincere condoleanţe familiei greu încercate. Dumnezeu să te ierte, Adi!”, a scris Emil Florian Dumitru, deputat de Călăraşi, pe pagina sa de Facebook.

”Un om drag sufletului meu”

La aflarea vestei tragice, și președintele Consiliului Județean Călărați, Vasile Iliuță, a postat un mesaj de rămas bun.

”Îmi iau „Rămas bun” de la un prieten şi un om drag sufletului meu, Adrian Popa, primarul comunei Cuza-Vodă.

Cuvintele nu pot înlocui pierderea ta din viaţa familiei tale tinere şi nici din a noastră. Dumnezeu să-ţi poarte sufletul spre Lumină, Adi! Şi PNL Călăraşi a postat un mesaj: Adrian Popa, primarul liberal al comunei Cuza-Vodă, a pierdut lupta cu virusul nemilos care ne-a răpit oameni dragi. O luptă nedreaptă, a cărui victimă a căzut un alt coleg excepţional, un familist, un primar apreciat şi iubit de comunitate. Suntem alături de familia îndurerată şi ne rugăm ca Dumnezeu să îl ierte şi să îl odihnească în dreapta sa pe bunul nostru coleg, Adrian Popa!”, spune acesta.

Sursă foto reprezentativă: Dreamstime