Doliu în lumea muzicii din România

Doliu în lumea muzicii din România. Florin Decuseară este un nume cunoscut printre locuitorii din Constanța. La vârsta de 46 de ani, artistul a adus bucurie publicului prin participările sale la numeroase petreceri și nunți, unde a încântat audiența cu muzica sa.

Conform paginii sale de Facebook, Florin Decuseară și-a început cariera modest, interpretând inițial câteva cover-uri după piese celebre. Cu trecerea timpului, însă, și-a construit un renume în comunitatea locală, având ocazia să se fotografieze alături de artiști celebri și alte personalități, inclusiv fostul președinte Traian Băsescu.

content-image

Din pagina sa de Facebook aflăm că, pe lângă muzică, Florin Decuseară are o pasiune deosebită pentru bucătărie, fiind frecvente postările sale cu poze ale preparatelor pe rețelele de socializare.

Cum s-a produs accidentul

Potrivit IPJ Constanța, Florin Decuseară, care lucra și în calitate de angajat al CNE, a căzut de la înălțime în incinta Centralei de la Cernavodă, în urma unei presupuse aplecări peste o balustradă.

„SN Nuclearelectrica SA anunță că în data de 17 iunie 2024 un angajat al centralei a căzut de la înălțime în spațiile de depozitare ale Unității 3 CNE Cernavodă, în timpul desfășurării unor activități de rutină.

Angajatul a suferit un politraumatism, iar după intervenția echipajului de răspuns de pe amplasament, angajatul a fost preluat de ambulanță în stare conștientă și transportat la Spitalul Orășenesc Cernavodă.CNE Cernavodă a informat autoritățile competente cu privire la eveniment și a demarat investigațiile în concordanță cu prevederile legale.

SN Nuclearelectrica SA își exprimă solidaritatea față de angajatul afectat și familia acestuia. Compania se angajează să ofere tot sprijinul necesar în această perioadă dificilă”, se arată într-un comunicat al Nuclearelectrica.

Reacția Nuclearelectrica la decesul lui Florin Decuseară

Nuclearelectrica Cernavodă, compania la care era angajat artistul Florin Decuseară și care a decedat în urma unui accident survenit în timpul programului de lucru, a emis un comunicat pentru a face precizări în acest sens.

„Nuclearelectrica anunță, cu profund regret, decesul colegului nostru, Florin Decuseară, care a fost angajat în rolul de tehnician la centrala nuclearoelectrică Cernavodă. Decesul a survenit în urma evenimentului de pe 17 iunie 2024 din spațiile de depozitare ale Unității 3 CNE Cernavodă”, se arată în comunicat.

Conform legislației în vigoare, au fost inițiate investigații atât la nivel intern, cât și de către organismele abilitate, iar acestea sunt în desfășurare, conform informațiilor furnizate de sursă.

Compania colaborează în mod constant cu autoritățile pe întreg parcursul acestor investigații.

„Suntem alături de familia îndurerată și oferim tot sprijinul necesar în aceste momente de adâncă suferință.”, mai specifică Nuclearelectrica.