Doliu în fotbalul românesc! Mircea Balaj, fostul președinte al CFR Cluj, s-a stins din viață

CFR Cluj este în doliu, după ce s-a aflat că Mircea Balaj a încetat din viață. Nefericitul anunț a fost făcut miercuri, 5 aprilie 2023, prin intermediul rețelelor sociale.

„Drum lin spre stele, Mircea Balaj! Clubul CFR 1907 Cluj îşi exprimă regretul şi profunda tristeţe pentru trecerea la cele veșnice a fostului președinte al echipei noastre din perioada 1992-2002, Mircea Balaj.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, este mesajul postat pe pagian oficială de Facebook „Fotbal Club CFR 1907 CLUJ ”.

Postarea respectivă a strâns sute de comentarii în scurt timp: „Sincere condoleanțe!”, „Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, „Odihnă veșnică!”, „Drum lin spre cer, dragă Mircea!”, „Să-i fie țărâna ușoară și să se bucure acolo sus când CFR câștigă din nou titlul!!!”.

Doliu în lumea sportului! Nicolae Bara, fost investitor la UTA, s-a stins din viață

Din nefericire, fotbalul românesc a mai pierdut un mare nume cu puțin timp în urmă. Vă amintim că Nicolae Bara, fost investitor la UTA între anii 2006 și 2008, a decedat recent la 67 de ani. Anunțul privind moartea sa a fost făcut de fostul ministru al Administrației și Internelor Costel Traian Igaș.

„Drumurile și acțiunile noastre au fost mereu purtate de gândul cel bun,de azi înainte rămâne doar amintirea vremurilor prin care am trecut împreună! Drum lin spre eternitate, prieten bun!” a scris Costel Traian Igaș pe rețelele sociale.

Sursă: Facebook, Sorin Chiriac

Despre Nicolae Bara

În afara clubului de fotbal UTA, Nicolae Bara avea și alte contacte cu lumea sportului, fiind patron al cotidianului de sport „Sport Total”, dar și al radioului „Sport Total FM”.

„Nu mai sunt la vârsta la care să visez cai verzi pe pereți. Nu pot să pun căruța înaintea calului. Nu am cum să fac strategii până nu înțeleg foarte bine dacă e nevoie de mine într-un fel sau altul. Interesul meu era să văd dacă pot ajuta UTA cumva, nu știu cum, nu am un scenariu prestabilit.

Ăsta e singurul meu interes, să ajut UTA. Dacă pot, iar dacă nu mă dau la o parte și rămân în continuare un suporter din umbră care urmăresc fenomenul, dar lăsați-mă să evaluez corect”, a declarat Nicolae Bara într-un interviu acordat pe data de 4 februarie 2023 pentru Special Arad.

„Am înaintat o scrisoare de intenție pe adresa de e-mail a clubului UTA și am și discutat la telefon cu domnul Meszar. Nu-l cunosc personal, nici dânsul nu cred că mă cunoaște, am stabilit să ne auzim și, probabil, să ne vedem față în față în luna ianuarie, după ce echipa pleacă în cantonament și e și dânsul mai liber.

Așa mi-am făcut și eu programul, să vin în România cam pe atunci, în rest nu știu ce să vă spun. Nu am niciun fel de scenariu, nu am pus vreo condiție pentru a merge mai departe cu discuțiile, nu aș vrea ca numele meu să fie legat neapărat de mari investiții la club, poate aș putea ajuta și în alt fel.

Dar da, mai am și ceva bani puși deoparte, doar că, repet, azi vorbim despre o simplă intenție de a mea. Nu știu ce va ieși, dacă va ieși ceva, așa am simțit să fac, să trimit acea scrisoare de intenție și asta am făcut. Cine mă cunoaște, știe că nu vreau reclamă sau imagine, chiar nu am dorit ca despre acest gest al meu să se afle atât de repede în spațiul public”, a adăugat Nicolae Bara.