Este doliu printre oamenii legii din România! Şeful Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Dâmboviţa a încetat din viaţă, la vârsta de 50 de ani.

Comisarul şef Aurelian Preda se vaccinase, dar se pare că era deja infectat cu SARS-CoV-2

Comisarul şef de poliţie Aurelian Preda se vaccinase cu serul Johnson&Johnson, însă se pare că era deja infectat cu noul coronavirus în momentul în care s-a imunizat cu acest vaccin în doză unică, spun surse apropiate de acesta.

Presa locală scrie că poliţistul nu ar fi ştiut că este deja infectat, în momentul în care a mers să se vaccineze împotriva COVID-19. Necropsia va trebui acum să stabilească exact cauza morții, relatează România TV.

Sursa: romaniatv.net

“Un exemplu de urmat în ceea ce privește pasiunea pentru munca de polițist”

Foştii colegi ai comisarului şef Aurelian Preda de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au transmis un emoţionant mesaj de adio.

“Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița deplânge stingerea fulgerătoare din viață, la vârsta de doar 50 de ani, a colegului nostru, comisar șef de poliție PREDA AURELIAN din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, care, la data de 11 octombrie, a trecut la cele veșnice.

Pe această cale aducem un ultim omagiu celui care, timp de 28 de ani, și-a îndeplinit cu onoare și dăruire atribuțiile de serviciu, întotdeauna fiind un bun camarad și un exemplu de urmat în ceea ce privește pasiunea pentru munca de polițist.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate și exprimăm profundă compasiune pentru pierderea suferită.

Drum lin spre ceruri, Relu!”

O elevă de numai 16 ani a murit astăzi, după ce i s-a făcut rău la şcoală

O altă tragedie a lovit astăzi România, de data aceasta în judeţul Argeş.

O fată de numai 16 ani din oraşul Costeşti, judeţul Argeş, a murit după ce i s-a făcut rău la şcoală.

“În ziua de 14 octombrie a.c., poliţiştii (…) au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că o elevă a unei unităţi de învăţământ din Costeşti a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconştienţă.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj medical, care a preluat-o pe minoră, fiindu-i efectuate manevre de resuscitare, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul acesteia”, au transmis reprezentanţii IPJ Argeş.

Cauzele decesului urmează să fie stabilite în urma efectuării autopsiei.