Este doliu în lumea muzicală, după ce un cunoscut muzician a fost răpus de coronavirus la numai 30 de ani!

Un celebru muzician de heavy metal, cunoscut şi de la “America’s Got Talent”, ne-a părăsit mult prea devreme

Este vorba despre Jay Jay Phillips, un artist de heavy metal, devenit cunoscut în lumea întreagă după participarea sa la celebrul show “America’s Got Talent”.

El a participat în sezonul al patrulea al show-ului de talente difuzat de NBC, însă a fost eliminat. Mai târziu, în sezonul cu numărul 12, a făcut o nouă încercare, însă nici de data asta nu a avut mai mult succes în faţa juraţilor.

Muzicianul în vârstă de 30 de ani nu era vaccinat şi se pare că s-a infectat în jurul Zilei Recunoştinţei din acest an (care a fost sărbătorită în SUA pe 25 noiembrie).

https://youtu.be/Snla2z9WPfs

A refuzat să meargă la spital, deşi se simţea tot mai rău

Starea lui de sănătate s-a înrăutăţit, relatează Fox News, iar membrii familiei au insistat ca acesta să meargă de urgenţă la spital. Însă Jay Jay Phillips a refuzat, iar câteva zile mai târziu prietena şi mama acestuia l-au găsit mort în locuinţa sa.

Mai mult, tatăl lui Phillips, care locuia împreună cu acesta, se află şi el acum în stare gravă la spital, conectat la aparate în secţia de Terapie Intensivă, mai scrie presa de peste ocean.

Colegii de trupă: Îți mulțumim că ne-ai învățat pe toți să râdem mai mult

Colegii lui Jay Jay Phillips din trupa Mettal Maffia au postat un mesaj emoţionant pe contul oficial de Instagram al trupei rock.

“Cu mare tristețe, vă informăm pe toți de pierderea colegului de trupă/fratelui/prietenului nostru. Încă nu pare real și am da orice să putem schimbă asta.

Vă rugăm să respectați familia, precum și dorințele noastre în timp ce ne luăm timp pentru a plânge și a procesa această pierdere teribilă.

Ne este dor de tine, frate, în fiecare secundă din fiecare minut, din fiecare zi. Îți mulțumim că ne-ai învățat pe toți să râdem mai mult. Rock în Paradis!”, este mesajul postat de cei din trupa Mettal Maffia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mettal Maffia (@mettalmaffiaofficial)